aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜατς με παγίδες για τα φαβορί

Ματς με παγίδες για τα φαβορί

Παιχνίδια ικανά να διαμορφώσουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την τετράδα, ίσως και για την κορυφή, θα διεξαχθούν απόψε (20:00), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών.

Η πρωτοπόρος Ομόνοια υποδέχεται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» τη Νέα Σαλαμίνα και θέλει να κατακτήσει τη νίκη με καθαρό σκορ, για να μην δώσει δικαιώματα στον Παφιακό που την καταδιώκει. Οι «πράσινοι» μετά την προσπάθεια στην Ευρώπη επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα, θέλοντας να πάνε χωρίς απώλειες στο ντέρμπι κορυφής της 28ης Ιανουαρίου με τον Green Air Παφιακό.

Από πλευράς της η Νέα Σαλαμίνα διεκδικεί θέση στην τετράδα (σ.σ. απέχει 1 βαθμό από τον ΑΠΟΕΛ) και θα επιδιώξει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας να μπει στις «4». Το έργο της στη Λευκωσία θα είναι δύσκολο, αλλά θα κάνει την προσπάθειά της.

Στη Σάλα Δερύνειας η γηπεδούχος Αναγέννηση αναμετράται με την Ανόρθωση. Οι «πράσινοι» θέλουν να διασφαλίσουν το συντομότερο δυνατό θέση στην τετράδα, ενώ οι «κυανόλευκοι» ακόμα έχουν μαθηματικά αμυδρές ελπίδες για να «τρυπώσουν» στην τετράδα.

Στο «Σπύρος Κυπριανού» η ΑΕ Καραβά υποδέχεται τον Green Air Παφιακό, ο οποίος είναι το φαβορί για τη νίκη. Η προσφυγική ομάδα θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στην παφιακή. Τέλος, στην αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» ο Εθνικός Λατσιών φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βλέπουν τον αγώνα ως ευκαιρία να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την τετράδα, με τους «μπλε» να θέλουν να πάρουν βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ