Μαριώτα: «Κάναμε την Κύπρο περήφανη, ήλθε η ώρα να παίξουμε στον τόπο μας»

H διεξαγωγή των τελικών του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Beach Volley Γυναικών προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον αφού στην οκτάδα θα συμμετάσχουν και τα κορίτσια της Εθνικής που με τις εμφανίσεις της έκαναν αυτό το καλοκαίρι από τα τέλη Μαϊου, περήφανη την Κύπρο στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια courts.

Δέκα ημέρες πριν από τη συμμετοχή στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας οι ομάδες των Μαριώτα Αγγελοπούλου-Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ζώγια Κωνσταντοπούλου-Έρικα Ζεμπύλα, αλλά και οι αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή διεκδικούν τον τίτλο. Η Μαριώτα Αγγελοπούλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για τη σημασία της συμμετοχής της στους αγώνες.

Όπως είπε: «Ήλθε η ώρα να παίξουμε στον τόπο μας. Οι τελικοί του Παγκύπριου πρωταθλήματος είναι σημαντικοί αγώνες για τρεις λόγους. 1. Θα μας χαρούν οι δικοί μας άνθρωποι. 2. Τα νέα παιδιά θα δουν από κοντά τις Εθνικές ομάδες. 3. Το κοινό θα γνωρίσει καλύτερα το άθλημα».

Η Μαριώτα εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για την παρουσία της αυτό το καλοκαίρι στους διεθνείς αγώνες «που κάναμε την Κύπρο περήφανη». Η Μαριώτα εξέφρασε τέλος την ευχή της: «Ελπίζω να είναι μια όμορφη διοργάνωση και στο τέλος να κερδίσω με την Μανωλίνα το Παγκύπριο Πρωτάθλημα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ