aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜαγική μέρα για το Κυπριακό Βόλεϊ

Μαγική μέρα για το Κυπριακό Βόλεϊ

Ανταπόκριση από τον βοηθό ομοσπονδιακό προπονητή μας Γιάννη Πετρούδη (8.40πμ):

«Στην πιο μεγάλη μέρα της ιστορίας του beach volley λίγες ώρες πριν τον αγώνα για την 3η θέση στους Κοινοπολειτιακους αγώνες είμαστε ήρεμοι και έτοιμοι. Τα κορίτσια βρίσκονται ακόμα στα δωμάτια τους. Προετοιμαστήκαμε τόσο στην Κύπρο, στην Ελλάδα αλλά και στην Αυστραλία όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Σε 1 περίπου ώρα ώρα ξεκινούμε για το γήπεδο. Θα αναχωρήσουμε από το χωριό στις 4:30, 5:30 άφιξη στο γήπεδο. Θα δηλώσουμε τα χρώματα που θα φορέσουμε και μετά meeting για 15-20’ με τα κορίτσια και το προπονητικό team για το πλάνο του παιχνιδιού μας. Για αλλα 30-40’ θα χαλαρώσουμε στο γήπεδο και μετά θα ξεκινήσει το ζέσταμα στις 18:40 στο warm up court.

Στις 7:15 τα κορίτσια μπαίνουν κεντρικό γήπεδο με 4.000 κόσμο να τους παρακολουθεί και να τους υποστηρίζει αφού κατάφεραν να κερδίσουν την εκτίμηση του κόσμου της Αυστραλίας, όπου μετά τα παιχνίδια ο κοσμος τους ζητάει να φωτογραφίζονται μαζί τους! Έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη ομάδα του κοινού! Ήδη τα κορίτσια εχουνε κάνει μια υπέρβαση με την είσοδο τους στους 4 έχοντας βάλει την μικρή πληθυσμιακά Κύπρο μας στον χάρτη του παγκόσμιου βολλευ, τώρα πάνε να παλέψουνε για κάτι πολυ μεγάλο, ένα μετάλλιο!! Καλή επιτυχία Κύπρος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ