Κρίσιμη έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ

Σημαντική κρίνεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 στις 10:00 το πρωί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1. Προτάσεις για τροποποίηση του Άρθρου 6 των Εσωτερικών Κανονισμών Εγγραφών, Μετεγγραφών και Συμμετοχών της ΚΟΠΕ «Χρησιμοποίηση αθλητή που δεν είναι πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

α. Πρόταση για δικαίωμα συμμετοχής μέχρι 3 από τους πιο πάνω αθλητές από την περίοδο 2020-21 (διαγραφή της υφιστάμενης παραγράφου 4).

β. Πρόταση για διεξαγωγή της περιόδου 2020 – 2021 χωρίς δικαίωμα συμμετοχής των πιο πάνω αθλητών (διαγραφή της υφιστάμενης παραγράφου 4).

2. Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα υπόλοιπα εκκρεμούντα θέματα όπως αυτά έχουν τεθεί ενώπιον των μελών την ΚΟΠΕ με επιστολή της ημερομηνίας 11.5.2020.

3. Διάφορα.

Με βάση την επιστολή-έγκριση του Υπουργού Υγείας δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει μόνο ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε σωματείο ο οποίος πρέπει απαραίτητα να παρουσιάσει σφραγισμένο και υπογραμμένο πληρεξούσιο έγγραφο του σωματείου το οποίο εκπροσωπεί. Υπενθυμίζεται ότι δεν μπορούν να εκπροσωπούν σωματεία, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠΕ, εν ενεργεία πετοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές ή παρατηρητές.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ