aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚρασιάς: «Εφάμιλλο του Τσάμπιονς Λιγκ»

Κρασιάς: «Εφάμιλλο του Τσάμπιονς Λιγκ»

Στην Αθήνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ. Μιχάλης Κρασιάς, όπου είχε επαφές για οργανωτικά θέματα του Final 4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία και ακολούθως παραχώρησε συνέντευξη όπου εξέφρασε την αισιοδοξία για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Αναφέρθηκε επίσης στα οργανωτικά θέματα και στη σημασία της διοργάνωσης για το κυπριακό βόλεϊ, μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν και πάλι στο μέλλον κυπριακές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και έδωσε ξεχωριστή ευχή για το 2017.

«Η διοργάνωση του Λιγκ Καπ είναι ο στόχος που θέσαμε εδώ και αρκετό καιρό με την ΕΣΑΠ και ιδιαίτερα με τον Παντελής Ταρνατόρο. Βρισκόμαστε πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Επειδή υπήρχαν αμφισβητήσεις για το αν θα γίνει η διοργάνωση, τώρα πλέον μπορώ να δηλώσω ότι έχει οριστικοποιηθεί. Για μένα ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα και πλέον μιλάμε για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και θα είμαστε έτοιμοι να γίνει μία διοργάνωση εφάμιλλη του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Μιχάλης Κρασιάς τόνισε ότι: «Ο πρόεδρος του ΚΟΑ μας στηρίζει πλήρως και θα είναι υπό την αιγίδα του οργανισμού η διοργάνωση. Από την πλευρά του Υπουργείου Δικαιοσύνης ζητήθηκε να μη γίνει η διοργάνωση γιατί φοβούνται για επεισόδια. Εξηγήσαμε σε όλους ότι θα γίνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει μία γιορτή του βόλεϊ».

Για τα εισιτήρια και αν μπορεί ένας Έλληνας να δει το φάιναλ-4: ανέφερε; «Ένας Έλληνας κάτοικος Κύπρου μπορεί να δει τους αγώνες. Αν είναι κάτοικος Ελλάδας δεν θα μπορεί. Η διοργάνωση θα είναι αποκλειστικά για τους Έλληνες της Κύπρου».

Για την πώληση των εισιτηρίων και με ποιον τρόπο αυτή θα γίνει, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ είπε: «Tα εισιτήρια μπορούν να πωλούνται μέσω Διαδικτύου. Θα είμαστε έτοιμοι για την πώληση γύρω στις 10 Ιανουαρίου και οι άνθρωποι του βόλεϊ θα μπορούν επίσης να τα προμηθευτούν από την ομοσπονδία. Θα υπάρχει ταυτοποίηση, και όσοι θα έλθουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα».

Ερωτηθείς για το κυπριακό βόλεϊ ο δρ. Κρασιάς είπε: «Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό βόλεϊ είναι πιο ψηλά από το κυπριακό. Θέλουμε να βρούμε τρόπο για να ανέβει το βόλεϊ πιο ψηλά».

Για τις σκέψεις για ενιαίο πρωτάθλημα: «Η τελευταία ομάδα που έπαιξε σε ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η Ανόρθωση. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Φυσικά επειδή τώρα πάμε για τη λύση του κυπριακού, θα πρέπει να περιμένουμε γιατί το ζήτημα είναι πολιτικό».

Κλείνοντας ο δρ. Κρασιάς έκανε μία ευχή για το 2017: «Να ευχηθώ για το 2017 σε όλους υγεία και ευτυχία. Να ευχηθώ ιδιαίτερα για το βόλεϊ και της Κύπρου και της Ελλάδας να ανέβει πιο ψηλά. Για την Κύπρο να βρεθεί λύση και τουλάχιστον οι περισσότεροι πρόσφυγες να πάνε στα σπίτια τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ