aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚρας-τεστ Pokka ΑΕ Καραβά-Αναγέννηση Δερύνειας

Κρας-τεστ Pokka ΑΕ Καραβά-Αναγέννηση Δερύνειας

Μετά από δύο μετακινήσεις θα διεξαχθεί επιτέλους αύριο (20:00) ο δεύτερος αγώνας των πλέι-άουτς (θέσεις 5-8)  μεταξύ ΑΕ Καραβά-Αναγέννηση Δερύνειας στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».

Πρόκειται για ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες θέλουν να επισφραγίσουν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Μετά και από τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα των πλέι-άουτς, όπου η Αναγέννηση κέρδισε στο γήπεδό της με 3-2, προηγείται με 3-0 στις νίκες και θέλει άλλη μια για να επικυρώσει την παραμονή και να διεκδικήσει την 5η θέση.

Το σημερινό παιχνίδι με βάση την εικόνα αυτού που έγινε στις 3 Μαρτίου θα προσφέρει συγκινήσεις με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά. Η ΑΕ Καραβά θα παλέψει για να πετύχει νίκη που θα οδηγήσει σε παράταση τη σειρά και η Αναγέννηση για να πετύχει το sweep. Οι δύο κόουτς Λέτσιεφ (ΑΕ Καραβά) και Μέλκας (Αναγέννηση) είχαν τον χρόνο να δουλέψουν τα πλάνα τους και να παρουσιάσουν πανέτοιμες τις ομάδες τους σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα.

Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτος αγώνας  στα πλέι-άουτς μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 20:00 στο Γήπεδο Δερύνειας. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση με μειονέκτημα έδρας για τις θέσεις 5-6 και ο ηττημένος την Ένωση με πλεονέκτημα έδρας για τη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού και τη διεκδίκηση της 7ης θέσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ