aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚουβανός με ελληνικό διαβατήριο ο νέος κόουτς

Κουβανός με ελληνικό διαβατήριο ο νέος κόουτς

Νέος προπονητής της πετοσφαιρικής ομάδας της Νέας Σαλαμίνας, είναι ο Κουβανός Φρέντι Μπρουκς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα πετόσφαιρας της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να ανακοινώσει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Κουβανός με ελληνικό διαβατήριο Φρέντι Μπρουκς.

Ο 49χρόνος προπονητής μας είναι απόφοιτος της κουβανέζικης προπονητικής σχολής και άρχισε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ το 2011 διετέλεσε προπονητής του Ηρακλή όπου κατέκτησε την 2η θέση και ήταν φιναλίστ Κυπέλλου.

Ακολούθησε η γυναικεία ομάδα του Άρη (2011), ενώ την περίοδο 2015-16 αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ..

Στην αγωνιστική περίοδο 2016-17 κάθισε στον πάγκο του Εθνικού Πυλαίας. Την περσινή περίοδο ήταν βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Μιλάει Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά.

Ως πετοσφαιριστής είχε αρκετές διακρίσεις σε πολύ ψηλό επίπεδο αφού αγωνίστηκε με την Εθνική Κούβας σε World Cup, World League, Παναμερικανικούς αγώνες, Ολυμπιακούς Αγώνες (Βαρκελώνη, Ατλάντα), αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ηρακλή.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ