aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚουτουλέας: «Είμαι ικανοποιημένος από τις Εθνικές μπιτς βόλεϊ»

Κουτουλέας: «Είμαι ικανοποιημένος από τις Εθνικές μπιτς βόλεϊ»

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί για την πορεία των Εθνικών Ομάδων Beach Volley που συμμετείχαν στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις το τελευταίο δίμηνο.

Ο προπονητής της Εθνικής Βαγγέλης Κουτουλέας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «η παρουσία μας σε όλες τις διοργανώσεις που λάβαμε μέρος ήταν αξιοπρεπέστατη. Τα παιδιά προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις, έδωσαν τα πάντα και φέραμε πολύ καλά αποτελέσματα υπό τις περιστάσεις».

Ο κ. Κουτουλέας χαρακτηρίζει επιτυχία για το κυπριακό Beach Volley την 9η και 13η θέση που κατέλαβαν οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή, αλλά και οι Κατερίνα Ζακχαίου – Βασιλική Χ’’Κωνστάντα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U 19 στη Λάρνακα, την αξιοπρεπέστατη πορεία  στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα της Γερμανίας στις αρχές Ιουλίου, και την παρουσία των ομάδων μας (Κολοκοτρώνη – Λεωνίδου /Σιαπάνης –Αναστασιάδης) και Κατερίνα – Νατάσα Γιασουμή /Αγαθοκλέους – Χρυσοστόμου στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα U18 και U22 σε Μπρνο και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτουλέα, τη νέα χρονιά πρέπει να «δουλέψουμε με προγραμματισμό, αφού ενώπιόν μας βρίσκονται πολλές και σημαντικές διοργανώσεις όπως οι Μεσογειακοί Αγώνες και οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες στους Juniors».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ