aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚΟΠΕ: Συμφώνησε με Ανδρέα Σαββίδη

ΚΟΠΕ: Συμφώνησε με Ανδρέα Σαββίδη

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ στη συνεδρία της ολομέλειας του Δ.Σ. ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ανδρέα Σαββίδη ο οποίος αναλαμβάνει ομοσπονδιακός προπονητής Γυναικών στο beach Volley. Δεν υπάρχει απόφαση για πρόσληψη ομοσπονδιακού στους Άνδρες, ενώ η ΚΟΠΕ θα εξετάσει το ενδεχόμενο πρόσληψης επικεφαλής ομοσπονδιακού τεχνικού που ίσως θα προέρχεται από το εξωτερικό. Ο δρ Κρασιάς είπε ότι η Ομοσπονδία θέλει το άθλημα να λειτουργεί με δικούς του αποκλειστικά αθλητές που θα είναι αφοσιωμένοι μόνο στις υποχρεώσεις τους στο beach volley.

Mε την έναρξη της συνεδρίας ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας Παντελής Τοφή ενημέρωσε για την προσπάθεια αναβάθμισης της διαιτησίας. Όπως είπε γίνεται προσπάθεια ανέλιξης νέων διαιτητών, λόγω λειψανδρίας που παρατηρείται στους αγώνες Α’ Κατηγορίας. Ο κ. Τοφής ανέφερε ότι γίνονται σεμινάρια και στα πλάνα είναι η λειτουργία Σχολής για νέους διαιτητές.

Ο δρ Κρασιάς ζήτησε από τα σωματεία όταν θέλουν να καταγγείλουν διαιτητές να προβαίνουν σε αίτημα παραπομπής στη Δικαστική Επιτροπή. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε ότι ο θεσμός του παρατηρητή αγώνα είναι απαραίτητος για την ομαλότητα των πρωταθλημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ