aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚΟΠΕ-ΚΟΑ: Εποικοδομητική συνάντηση

ΚΟΠΕ-ΚΟΑ: Εποικοδομητική συνάντηση

Απόλυτα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΠΕ με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2016.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος δρ. Μιχάλης Κρασιάς (συνοδευόταν από τον πρώτο αντιπρόεδρο, τον ταμία και τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Στεφανίδη) έθεσε στη νέα διοίκηση του ΚΟΑ το σημαντικό θέμα της επιδιόρθωσης των γηπέδων και των κλειστών αιθουσών που ανήκουν στον ΚΟΑ και χρησιμοποιούνται από τις ομάδες πετοσφαίρισης (ΑΤΙ, αίθουσα Δερύνειας, Αφροδίτη).

Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως: Η τελική φάση του League –Cup Ελλάδας 2016-2017. Το ζήτημα των Ομοσπονδιακών εγκαταστάσεων μπιτς βόλεϊ (στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Λεμεσού). Η ανάγκη αγοράς Taraflex (μετά από πρόταση της ΚΟΠΕ) και η διαθεσιμότητα της αίθουσας «Σπύρος Κυπριανού».

Ταυτοχρόνως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και τρόποι ανάπτυξης του αθλήματος. ΚΟΠΕ και ΚΟΑ θα βρίσκονται σε επαφή και στο μέλλον. Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση.

synantisi-koa-1synantsi-koa3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ