ΚΟΠΕ: Διευκρινήσεις όσον αφορά στις προπονήσεις αθλητών

Σύμφωνα με το ακόλουθο διάταγμα του Υπουργού Υγείας ημερομηνίας 29 Απριλίου 2020 επιτρέπεται σε ανοικτές υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις η προπόνηση αθλητών και αθλητριών υψηλής επίδοσης, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ή που διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων, γυμναστηρίων και οποιονδήποτε κλειστών και παρεμφερών υποδομών, νοουμένου ότι οι μετέχοντες στην προπόνηση δε θα υπερβαίνουν τα πέντε άτομα, περιλαμβανομένου και του προπονητή.

Η ΚΟΠΕ ανακοινώνει ότι δικαίωμα προπονήσεων από τη Δευτέρα 04 Μαϊου 2020 έχουν μόνο οι ακόλουθοι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ντάρια Κουσάριβα, Έρικα Νύστρομ, Κατερίνα Γιασουμή, Νατάσα Γιασουμή, Έρικα Ζεμπύλα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου (αυτη την στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα), Μαριόττα Αγγελοπούλου (αυτη την στιγμή βρίσκεται στην Πάτρα), Ανδρέας Σαββίδης (Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Γυναικών).

Επιστούμε την προσοχή σε όλους ότι τα διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φώς της δημοσιότητας, ότι θα επιτραπούν ελεύθερα οι προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους, δεν ισχύουν στην περίπτωση του Beach Volley.

To πρόγραμμα, ο τρόπος διακίνησης, οι κανόνες υγείας και οι όποιες άλλες διευθετήσεις, θα ανακοινωθούν αργότερα. Προγραμματίζονται δύο τηλεδιασκέψεις για τον σκοπό αυτό, η πρώτη της Επιτροπής Beach Volley της ΚΟΠΕ, και η δεύτερη της Επιτροπής Beach Volley με τις αθλήτριες και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ