aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚοντοζυγώνουν οι υποχρεώσεις τους

Κοντοζυγώνουν οι υποχρεώσεις τους

Οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν για τους άνδρες μεταξύ 20–22 Μαΐου στην Ισλανδία και για τις γυναίκες μεταξύ 22–26 του ίδιου μήνα στα Νησιά Φερόε.

Η Προεθνική ανδρών άρχισε την προετοιμασία της με 23 παίκτες και οι προπονήσεις διεξάγονται στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Η τελική επιλογή των 12 παικτών που θα ταξιδέψουν στην Ισλανδία θα γίνει λίγα 24ωρα πριν από την αναχώρηση για το Ρέικιαβικ και αφού ο ομοσπονδιακός κόουτς Ντιμίτρι Λέτσιεφ κρίνει μέσα από τις προπονήσεις όλους τους πετοσφαιριστές. Μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία της Εθνικής αποτελεί η δυσκολία στη διεξαγωγή φιλικών αγώνων για καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας.

Από πλευράς της, η Προεθνική γυναικών άρχισε την προετοιμασία της με 22 πετοσφαιρίστριες. Αντίπαλοι της Εθνικής Κύπρου θα είναι τα Νησιά Φερόε, το Έιρε και το Λίχτενσταϊν. Ο ομοσπονδιακός κόουτς Πέτρος Πατσιάς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η ομάδα που θα ταξιδέψει στα Νησιά Φερόε θα διαμορφωθεί μετά το πρώτο δεκαήμερο προπονήσεων. Σύμφωνα με τον κόουτς, μετά τις 15 Μαΐου θα διεξαχθούν και κάποια φιλικά παιχνίδια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ