aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες πετόσφαιρας σε Λευκωσία & Λεμεσό

Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες πετόσφαιρας σε Λευκωσία & Λεμεσό

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξάγονται μέχρι το πρωί της Παρασκευής 23ης Οκτωβρίου 2020 οι αγώνες σε Λευκωσία-Λεμεσό. Η απόφαση αυτή ελήφθη από το Υπουργείο Υγείας και αφορά έκτακτα μέτρα στις δυο πόλεις κατά της εξάπλωσης του Covid19.

Βάσει της Παραγράφου 3, επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις των  Επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού, στο πλαίσιο των αθλητικών πρωταθλημάτων, χωρίς την  παρουσία θεατών, νοουμένου ότι τηρούνται τα σχετικά πρωτόκολλα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Παράγραφο 16 (Σελίδα 11) του σχετικού Πρωτοκόλλου Υγείας της ΚΟΠΕ που αφορά Αίθουσες αγώνων Πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, παρουσιάζεται πίνακας με τα άτομα που έχουν δικαίωμα εισόδου στις αίθουσες στις  πόλεις αυτές κατά την διάρκεια εφαρμογής των μέτρων αυτών που θα έχουν διάρκεια μέχρι το  πρωί της Παρασκευής, 23 Οκτωβρίου.

Συστάσεις σε φιλάθλους

Συστήνεται στους φιλάθλους των  οποίων οι ομάδες έχουν την έδρα τους σε άλλες Επαρχίες να μην  μετακινούνται από την Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Οι αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών είναι:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ – 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΕΝΠ
NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου
ROBO MARKETS ΑΕΛ – ΘΟΪ ΑΥΓΟΡΟΥ
LEMESSOS VOLLEY – OΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ