aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚαπάτσος Νέα Σαλαμίνα: Δίνει τόπο στα νιάτα και θέλει καλή πορεία

Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα: Δίνει τόπο στα νιάτα και θέλει καλή πορεία

Στο δικό της υλικό με αντικειμενικό σκοπό μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών στοχεύει η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα που έχει ως βάση της νεαρούς.

Η Διοίκηση εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας σε ένα δικό της παιδί τον έμπειρο προπονητή Αντώνη Κωνσταντίνου ο οποίος την περίοδο 1998-02 σάρωσε τους τίτλους με την «ερυθρόλευκη» ομάδα.

Απέ εκεί και πέρα, στο έμψυχο δυναμικό της η Νέα Σαλαμίνα κράτησε τον Κολομβιανό διαγώνιο Μπαγιάν και απέκτησε δυο Καναδούς ακραίους. Εξάλλου, με τα ερυθρόλευκα θα αγωνίζεται και ο έμπειρος Ανδρέας Τοφής που πέρσι αγωνίστηκε στον Εθνικό Λατσιών. Στη διάθεση του Αντώνη Κωνσταντίνου θα βρίσκονται και οι Ζηκάκης, Προδρόμου, Λιοτατής και Ανδρέας Σαββίδης.

«Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο κόουτς Αντώνης Κωνσταντίνου ανέφερε ότι προσγειωμένα η Νέα Σαλαμίνα θα παλέψει για μια καλή πορεία στηριζόμενη σε νεαρούς και εξελίξιμους πετοσφαιριστές. Όπως είπε «δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια». Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την κύπελλο πρωταθλήτρια Ομόνοια, ενώ στις 14 Οκτωβρίου θα διεκδικήσει το Σούπερ Καπ απέναντι στους πράσινους.

Το πρόγραμμα
  Ομόνοια (εκτός)
1η Pokka AE Kαραβά (εντός)
3η Παφιακός (εκτός)
4η Ε.Ν. Παραλιμνίου (εντός)
5η ΑΠΟΕΛ (εκτός)
6η Ανόρθωση (εκτός)
7η Αναγέννηση Δ. (εντός)

Β Γύρος
8η Ομόνοια (εντός)
9η Pokka AE Kαραβά (εκτός)
10η Παφιακός (εντός)
11η ΕΝ Παραλιμνίου (εκτός)
12η ΑΠΟΕΛ (εντός)
13η Ανόρθωσις (εντός)
14η Αναγέννηση Δ. (εκτός)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ