aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚάνουν θραύση Έφηβοι και Νεάνιδες στην άμμο

Κάνουν θραύση Έφηβοι και Νεάνιδες στην άμμο

Τo κυπριακό βόλεϊ έχει πολύ μέλλον. Δυο συνεχή Σαββατοκύριακα οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην άμμο στα δυο παγκύπρια τουρνουά Beach Volley Εφήβων-Νεανίδων που έγιναν στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις της ΚΟΠΕ στη Λεμεσό.

Στο δεύτερο τουρνουά που έγινε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 στους Έφηβους όπου συμμετείχαν 14 ομάδες κέρδισε το δίδυμο Ανδρέα Μπέη και Ανδρέα Έλληνα που κέρδισαν τους Κυπριανό Σαράντη και Κωνσταντίνο Ιακώβου με 21-14. Τέσσερα παιδιά που ανήκουν στην Αναγέννηση Δερύνειας και την Ολυμπιάς Φρενάρους.

Στο πρώτο τουρνουά της Κυριακής 21 Ιουλίου διακρίθηκαν δυο παιδιά του Εθνικού Λατσιών οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Αλέκος Λιατσός που στον τελικό επικράτησαν των Κυπριανού Σαράντη και Κωνσταντίνου Ιακώβου.

Δύο στα δύο για Λάσπου-Καραολή

Έλλη Λάσπου και Δανάη Καραολή κάνουν μεγάλα παιχνίδια στην άμμο. Οι δυο πετοσφαιρίστριες κατέκτησαν και τα δυο τουρνουά Νεανίδων.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο πρώτο τουρνουά επικράτησαν των Ειρ. Ιωάννου, Τοουλιά, ενώ την Κυριακή 28 Ιουλίου κέρδισαν τις Αλεξάνδρα Ιωάννου και Μαρία/ Όλγα Σιαπάνη και ξαναπήραν τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ