aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚάνει πρεμιέρα η Εθνική γυναικών

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική γυναικών

Τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο την οικοδέσποινα Πολωνία δίνει αύριο το βράδυ η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ γυναικών, στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία μέχρι τις 28 Μάϊου. Τα κορίτσια μας ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους επί κυπριακού εδάφους και από την Κυριακή βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Στόχος της ομάδας μας στον όμιλο της απέναντι σε αντιπάλους όπως η Πολωνία (σ.σ σήμερα), η Σλοβακία (24/5), η Σερβία (25/5), η Ισλανδία (27/5) και η Tσεχία (28/5), είναι κυρίως η απόκτηση εμπειριών ενόψει των ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο (29/5– 4/6). Εφικτός στόχος είναι η νίκη επί της Ισλανδίας, ενώ στους υπόλοιπους αγώνες θα γίνει η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι Ομοσπονδιακοί μας προπονητές Πέτρος Πατσιάς και Κωστάκης Παναγίδης επέλεξαν τις Ιωάννου, Στ. Λεωνίδου (πασαδόροι), Iορδάνους, Κ. Ζακχαίου, Μανίταρου (κεντρικές), Δαυίδ, Εβ. Λεωνίδου (λίμπερο), Ζεμπύλα, Χατζηκωνσταντά, Χατζηχριστοδούλου, Χαραλάμπους, Α. Ζακχαίου και Στυλιανού (ακραίες).

Αρχηγός αποστολής είναι ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Γιώργος Δωρίτης. Στην αποστολή συμμετέχει και η Βερόνικα Χουντίμα, η οποία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά της Βαρσοβίας, αλλά θα ενισχύσει την Εθνική μας στους ΑΜΚΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ