aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚ-14: Το πήρε και αυτό η Ανόρθωση!

Κ-14: Το πήρε και αυτό η Ανόρθωση!

Η Ανόρθωση είναι η πρωταθλήτρια Ανδρών Κ-14. Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε τον τίτλο με τρεις πόντους διαφορά, αφού στον σημερινό δεύτερο τελικό έχασε από τον εξαιρετικό Φοίνικα Πύλας με 2-0, αλλά εκμεταλλευόμενη τη δική της νίκη με 2-0 (25-18, 25-22) στον πρώτο αγώνα, πήρε τον τίτλο.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός και καθήλωσε τους 200 φιλάθλους που τον παρακολούθησαν στο Κοινοτικό της Πύλας. Το πρώτο σετ κέρδισε ο Φοίνικας με 25-20, ενώ στο συνολικό σκορ προηγείτο η Ανόρθωση με 2-1 σετ (70-65 πόντους). Το δεύτερο σετ κέρδισε με δραματικό τρόπο ο Φοίνικας Πύλας 29-27 και τον αγώνα με 2-0 σετ.

Η Ανόρθωση άρχισε να πανηγυρίζει τον τίτλο όταν προηγήθηκε στο σκορ 21-16. Ο Φοίνικας Πύλας ήθελε να τελειώσει νικηφόρα και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 16-23 κερδίζοντας το σετ με 29-27.

Τον τίτλο όμως κατέκτησε η Ανόρθωση με σύνολο πόντων 97-94. Τις απονομές έκαναν το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Φραγκλίνος Ανδρέου και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ Χαράλαμπος Χρίστου. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών U14 η Ανόρθωση κατέκτησε τα πέντε από τα έξι πρωταθλήματα στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Φοίνικας (Θεοδόσης Καρκίδης): Καρκίδης, Ντίρρης, Ππάς, Μάλαμας, Μιχαήλ, Θεμιστοκλέους (Φωτίου, Κέκκου, Χριστοδούλου, Αλεξάνδρου, Δημητρίου, Κέζος).

Ανόρθωση (Πέτρος Κοντός): Γκούλκο, Μυλωνάς, Κυριάκου, Στυλιανού, Πρωτοψάλτης, Σταύρου (λίμπερο Στατσούλης), (Σαββίδης, Χαραλάμπους, Τρίγγος, Παπαλεοντίου, Κωνσταντίνου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ