aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΉττα και τρίτη θέση για τα κορίτσια μας

Ήττα και τρίτη θέση για τα κορίτσια μας

Την τρίτη θέση κατέκτησε στο Τσέρκασι η Εθνική Γυναικών U19. Tα κορίτσια του Πέτρου Πατσιά στο φινάλε του προκριματικού γύρου που έγινε στο «Παλάτι των Εθνών» έχασε μετά από ντέρμπι από τη Σουηδία με 2-3 σετ. Η ομάδα μας φεύγει από την Ουκρανία με μια νίκη επί της Ισλανδίας και δυο ήττες από Ουκρανία και Σουηδία.

Στο πρώτο σετ η  Eθνική ήταν καταφανώς ανώτερη και κέρδισε άνετα 25-12 αφού προηγήθηκε 08-03. Στο δεύτερο σετ όμως  η ομάδα μας δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τις Σουηδέζες να κερδίζουν 15-25  και να ισοφαρίζουν 1-1. Στο τρίτο σετ μετά από ντέρμπι η Σουηδία κέρδισε 22-25 και προηγήθηκε 1-2. Στο τέταρτο σετ η Εθνική προηγήθηκε 08-05 , αλλά, στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ η ομάδα της Σουηδίας ανέκαμψε και με σερί 05-11 μας προσπέρασε 13-16.

Στη συνέχεια όμως τα κορίτσια του Πέτρου Πατσιά έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατόρθωσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα  κερδίζοντας 27-25 ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο τάι μπρέικ η Σουηδία έλεγξε το σετ προηγήθηκε 01-05 για να κερδίσει 12-15 και να πάρει τη νίκη με 2-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ