aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΙκανοποίηση από το καμπ στην Πορταριά

Ικανοποίηση από το καμπ στην Πορταριά

Μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας σε ειδυλλιακές συνθήκες στην Πορταριά Πηλίου έφθασε η ώρα της επιστροφής για τις 16 επίλεκτες  πετοσφαιρίστριες στην κατηγορία Κ16. Η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο την Πέμπτη στις 21:20 το βράδυ.

Οι κοπέλες θα κάνουν τις τελευταίες  προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Γιάννη Νικολάκη και επιστρέφουν στο νησί γεμάτες εμπειρίες μέσα από το καμπ της Πορταριάς στο οποίο δούλεψαν άκρως επαγγελματικά.

Οι επίλεκτες στη μια εβδομάδα στο Πήλιο είχαν την ευκαιρία να πάρουν γεύση από επαγγελματικούς ρυθμούς αφού το πρόγραμμα που κατάρτισε ο κ. Νικολάκης και οι συνεργάτες του αφορούσε: Φυσική κατάσταση, τακτική και τεχνική. Ταυτοχρόνως με τη συμμετοχή στο καμπ αθλητριών από την Ελλάδα τα όσα δουλεύονταν στις προπονήσεις πρακτικά, εμφανίζονταν και σε συνθήκες αγώνα.

Την αποστολή στο Πήλιο αποτελούν οι: Ελένη Κακούρη, Θάλεια Χριστοπούλου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου (Ανόρθωσις), Έλενα Χριστοφόρου, Εβίτα Λεωνίδου, Ράνια Στυλιανού, Bικτώρια Ιωαννίδου (Απόλλων), Σοφία Λάππα, Χριστιάνα Ναθαναήλ (Ανόρθωσις Πετ.), Χριστίνα Κυπριανού (ΑΕΛ), Αγάθη Νικολάου (Παφιακός), Ελένη Καρακώστα, Αντωνία Κέζου (ΑΕΚ Λάρνακας), Ευτυχία Χριστοδούλου (Εθνικός Λατσιών), Χρυσόθεμη Παπασάββα (Νέα Σαλαμίνα).

Αρχηγός αποστολής είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου, ενώ την αποστολή βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δρ Μιχάλης Κρασιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ