aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Ζακχαίου ανοίγει τα… φτερά της

Η Ζακχαίου ανοίγει τα… φτερά της

Η Κατερίνα Ζακχαίου ανοίγει τα… φτερά της και ετοιμάζεται να πετάξει για την Ελλάδα. Η Κύπρια ταλαντούχα πετοσφαιρίστρια, η οποία μέχρι πρόσφατα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Απόλλωνα και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση τίτλων, μετακομίζει στη Νάξο για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας της Νάξου ευχαριστεί την ομάδα της Λεμεσού για τη συνεργασία και την ολοκλήρωση της μετεγγραφής της ταλαντούχας κεντρικής.

«Η 18χρονη Κύπρια κεντρική, ύψους 1.92, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μετρά ήδη πολλές συμμετοχές με την εθνική της ομάδα. Τη χρονιά που μας πέρασε ψηφίστηκε ως η έβδομη καλύτερη αθλήτρια σε όλα τα αθλήματα στην Κύπρο και ως η καλύτερη νέα αθλήτρια στα ομαδικά αθλήματα. Καλωσορίζουμε την εξαιρετική αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο Πανναξιακός να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Challenge Cup», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ