aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ WOW SPORTS καλωσορίζει την Anorthosis woman volleyball!

Η WOW SPORTS καλωσορίζει την Anorthosis woman volleyball!

Την έναρξη της συνεργασίας της με ANORTHOSIS WOMEN’S VOLLEYBALL ανακοίνωσε η WOW SPORTS, με την εταιρεία να αναλαμβάνει ουσιαστικά το κομμάτι της ανάπτυξης της ομάδας όπως επίσης και την προσθήκη της στο χορηγικό πρόγραμμα για εξεύρεση χορηγών.

Στην WOW SPORTS έχουν ενταχθεί από την ίδρυση της, μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες και αθλητικοί οργανισμοί. Το πρώτο πρωτάθλημα της ANORTHOSIS WOMEN’S VOLLEYBALL ήρθε το 2002 ενώ το 2004 η Ανόρθωση κατάφερε να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο. Έκτοτε, η Ανόρθωση συγκαταλέγεται στις τέσσερις πρώτες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος, και έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα και εννέα Σούπερ Καπ. Αυτό κάνει την Ανόρθωση την πιο επιτυχημένη κυπριακή γυναικεία ομάδα των τελευταίων 20 ετών.

Ο Μάριος Παπαγιώργη, ΔΣ της γυναικείας ομάδας Ανόρθωσης Volleyball μετά και από αυτή την εξέλιξη ανέφερε: «Στα πλαίσια εξυγχρονισμού του μοντέλου λέιτουργείας της ομάδας μας στο κομμάτι του Marketing αλλά και του Sponsorship Marketing, είναι με μεγάλη χαρά που ξεκινούμε αυτή τη συνεργασία με την WOW Sports,πλέον στρατηγικού συνεγάτη μας, για την καλύτερη αξιοποίηση και διαχείρηση των χορηγών μας αλλά και την επέκταση της συνεργασίας μας!».

Img

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ