aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ συμφωνία ΚΟΠΕ-Cablenet έφερε καινοτομία στις μεταδόσεις αγώνων βόλεϊ

Η συμφωνία ΚΟΠΕ-Cablenet έφερε καινοτομία στις μεταδόσεις αγώνων βόλεϊ

H συμφωνία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με την Cablenet που μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες των διοργανώσεων της ΚΟΠΕ από τη φετινή σεζόν έφερε καινοτομία στο χώρο. Η κάλυψη των αγώνων από το κανάλι 7Sports είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική προσφέροντας στους τηλεθεατές φίλους της πετόσφαιρας να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Η Cablenet χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία έβαλε ποιότητα στις μεταδόσεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η προβολή εικόνας υψηλής ευκρίνειας τόσο μέσα από το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων όσο και από τις κάμερες που καλύπτουν τους αγώνες έδωσε άλλη διάσταση στην προβολή. Η ανάλυση των σετ αλλά και των αγώνων από πεπειραμένους προπονητές και ανθρώπους του βόλεϊ δίνει στους τηλεθεατές το δικαίωμα να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα.

Ο υπεύθυνος παραγωγής του συνδρομητικού καναλιού Γιώργος Ιωαννίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Όπως είπε, «προσφέρουμε στον τηλεθεατή και φίλο του βόλεϊ ποιότητα. Οι μεταδόσεις γίνονται με μέσα τελευταίας τεχνολογίας που ικανοποιούν τις απαιτήσεις. Η προβολή εικόνας υψηλής ευκρίνειας τόσο μέσα από το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων όσο και από τις κάμερες ήταν ένα στοίχημα για εμάς που είναι πετυχημένο μέχρι στιγμής. Παράλληλα, η επιλογή των ειδικών προπονητών και άλλων στις μεταδόσεις είναι απόλυτα επιτυχημένη. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την ΚΟΠΕ. Η προβολή των αγώνων πετόσφαιρας είναι στα ίδια επίπεδα με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που μεταδίδει το κανάλι». Τη μετάδοση των αγώνων ανέλαβε με επιτυχία ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παρασκευά.

Κάθε Πέμπτη στις 22:00 η εκπομπή Volley Time που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γλαύκος Μιχαηλίδης με την πολύτιμη βοήθεια του τεχνικού συμβούλου της ΚΟΠΕ Γιώργου Στεφανίδη καλύπτει με επιτυχία την επικαιρότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ