aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Ολυμπιάδα το κυπριακό ντέρμπι - Ο Ολυμπιακός τον τίτλο

Η Ολυμπιάδα το κυπριακό ντέρμπι – Ο Ολυμπιακός τον τίτλο

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως ήταν η μεγάλη νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση στο 2ο ΟΠΑΠ Διεθνές Τουρνουά Γυναικών που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Ολυμπιάδα εξασφάλισε τη νίκη γοήτρου και ψυχολογίας κερδίζοντας την Ανόρθωση με 3-1 σετ και εξασφάλισε την 5η θέση στο τουρνουά. Στα δυο πρώτα σετ η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη κερδίζοντας με 25-13 και 25-14 γράφοντας το 2-0. Υπό το βάρος του 0-2 σετ η Ανόρθωση ανασυντάχθηκε με συνέπεια να κερδίσει το τρίτο σετ 25-22 και να μειώσει σε 1-2. Στο τέταρτο σετ έγινε πραγματική μάχη με την προσφυγική ομάδα να κερδίζει 26-24 και τον αγώνα με 3-1 σετ. Οι δυο ομάδες έδειξαν έτοιμες για το νέο πρωτάθλημα όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Την πρωτιά ο Ολυμπιακός Π.

Πρωταθλητής του 2ου Διεθνούς Τουρνουά αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Π. που στον Τελικό κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 3-1 σετ και με τρεις νίκες πήρε τον τίτλο. Εξάλλου, σε ένα εκπληκτικό αγώνα που έγινε το πρωί της Τετάρτης η CSM Τargoviste Ρουμανίας κέρδισε την Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας με 3-2 σετ και πήρε την 3η θέση.

Ο αγώνας ήταν πολύ κλειστός με την Θέτις να προηγείται 0-1 (κερδίζοντας 25-23 το πρώτο σετ.). Η CSM Targoviste που έδειξε πολύ ανθεκτική ομάδα ισοφάρισε 1-1 κερδίζοντας το δεύτερο σετ επίσης 25-23. Το τρίτο σετ άνηκε στην ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που το κέρδισε 25-19 και προηγήθηκε 2-1 για να ισοφαρίσουν οι Ρουμάνες σε 2-2 κερδίζοντας το τέταρτο σετ 25-21.

Στο τάι – μπρέικ η ομάδα της Targoviste ήταν καλύτερη κερδίζοντας 15-09 και τον αγώνα 3-2.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός
Ερυθρός Αστέρας
CSM Targoviste
Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας
Ολυμπιάδα Ν.
Ανόρθωση

Μετά το τέλος του τουρνουά έγινε σύντομη τελετή απονομών και ακολούθησε cocktail party που πρόσφεραν οι διοργανωτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ