aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Ολυμπιάδα Νεαπόλεως «άλωσε» το Αυγόρου

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως «άλωσε» το Αυγόρου

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως «άλωσε» το Αυγόρου πετυχαίνοντας σημαντική νίκη σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας που διεξήχθη το Σάββατο. Η ομάδα του Χρίστου Πούλλακκου κέρδισε το τοπικό ΘΟΙ με 0-3 σετ.

Με τη νίκη αυτή η προσφυγική ομάδα ανέβηκε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση. Το ΘΟΙ που στο τρίτο σετ έκανε ντέρμπι τον αγώνα παρέμεινε στην 6η θέση με 4 βαθμούς.

Στο πρώτο σετ η Ολυμπιάδα ήταν καλύτερη και αφού πήρε διαφορά στο σκορ κέρδισε με 15-25. Στο δεύτερο «οι μελανόλευκες» του Λούη Νοβάκοφ ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν πολύ τις «μπλε» του Χρ. Πούλλακκου, αλλά έχασαν με 20-25 και ταυτόχρονα η Ολυμπιάδα προηγήθηκε με 0-2 σετ.

Στο τρίτο σετ το παιχνίδι έγινε «ροντέο». Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα με το ΘΟΙ να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του. Το σετ που ήταν θεαματικό κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το πήρε η Ολυμπιάδα στους έξτρα πόντους με 27-29 παίρνοντας και τη νίκη με 0-3 σετ.

ΘΟΪ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Ειρ. Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Τζιανουδάκη, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Φ. Χρυσάνθου, Χατζηκωνσταντίνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ. ΠΟΥΛΛΑΚΚΟΣ): Εφ. Πέτρου, Γ.Μαραγκού, Νίστρομ, Αν. Χριστοδούλου, Χατζηχαραλάμπους, Β. Χαραλάμπους – Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ