aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Λάρνακα θα αναδείξει τους πρωταθλητές

Η Λάρνακα θα αναδείξει τους πρωταθλητές

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2016. Το πρωτάθλημα θα έχει φέτος τέσσερις σταθμούς.

Ο πρώτος σταθμός είναι στη Γεροσκήπου στις 8-10 Ιουλίου, ο δεύτερος στη Λεμεσό στις 15-17 Ιουλίου, ο τρίτος στον Πρωταρά στις 22-24 Ιουλίου και ο τελευταίος, που θα ανακηρύξει και τους πρωταθλητές, στη Λάρνακα στις 5-7 Αυγούστου.

Οι φετινοί πρωταθλητές θα ανακηρυχτούν βάσει του συνόλου της βαθμολογίας που θα συλλέξουν από τις συμμετοχές τους στα Παγκύπρια, αλλά και στα άλλα διεθνή τουρνουά που θα λάβουν μέρος φέτος.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η επιτροπή μπιτς βόλεϊ της ΚΟΠΕ, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσα παιδιά επιθυμούν να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο άθλημα, ανακοίνωσε την έναρξη προπονητικών προγραμμάτων.

Τα καμπ θα διεξαχθούν στον χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων μπιτς βόλεϊ, στο ιστιοπλοϊκό κέντρο στη Λεμεσό, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία και στην ελεύθερη Αμμόχωστο (η τοποθεσία θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ