aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ ΚΟΠΕ δέχεται αιτήσεις για διευθυντή

Η ΚΟΠΕ δέχεται αιτήσεις για διευθυντή

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση μίας κενής θέσης διευθυντή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Οι αιτητές – αιτήτριες πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση επιλογής του ο επιτυχών υποψήφιος θα διοριστεί σε μονοετή σύμβαση με δικαίωμα ανανέωσης εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Τα καθήκοντα και οι ευθύνες του διευθυντή της ΚΟΠΕ θα είναι μεταξύ άλλων να ενημερώνει και συνεργάζεται σε συνεχή βάση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και να έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες και καθήκοντα:

1) Έχει την αρμοδιότητα για την άρτια και αποτελεσματική οργάνωση, τη διεύθυνση, το συντονισμό, την εποπτεία, την εύρυθμη λειτουργία και την αποδοτικότητα των εργασιών της Ομοσπονδίας.

2) Είναι αρμόδιος για την υποβολή στο Συμβούλιο μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων σχεδίων και προγραμμάτων για τη βελτίωση των εργασιών της Ομοσπονδίας.

3) Έχει την ευθύνη της παρακολούθησης της υλοποίησης του προϋπολογισμού με ορθολογικό τρόπο στο πλαίσιο της Νομοθεσίας.

4) Έχει την αρμοδιότητα για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης προς το Συμβούλιο όπως επίσης και στην υλοποίηση και εφαρμογή των αποφάσεών τους.

5) Έχει την ευθύνη και τη γενική εποπτεία του προσωπικού της Ομοσπονδίας.

6) Συντονίζει τις διεργασίες για την ετοιμασία του ετήσιου απολογισμού πεπραγμένων προς την πολιτεία και την κοινωνία.

7) Προβαίνει στη λήψη των αναγκαίων μέτρων ή ενεργειών για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται, λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα και τις εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας καθώς επίσης και άλλων εξειδικευμένων μελετών.

8) Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ετοιμασία και προώθηση προς υιοθέτηση επιχειρησιακών σχεδίων καθώς και εισηγήσεων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και βελτίωση των μεθόδων και διαδικασιών που ακολουθούν, την καλύτερη αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων καθώς και των περιουσιακών στοιχείων.

9) Εκπροσωπεί την Ομοσπονδία σε διάφορα σώματα, επιτροπές όπως και σε συναντήσεις με αρμόδιους φορείς

Τα απαιτούμενα προσόντα είναι πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών πρώτου κύκλου (επίπεδο Πτυχίου) και μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών τουλάχιστον επιπέδου Μάστερ σε θέματα Διοίκησης Αθλητισμού ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών ή συναφών κλάδων της διοίκησης. Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

Γνώση άλλης επίσημης γλώσσας της Ε.Ε. θα θεωρηθεί πλεονέκτημα. Δεκαετή τουλάχιστον εμπειρία σε υπεύθυνη εποπτική θέση σε καθήκοντα διοικητικής, οικονομικής ή και οργανωτικής φύσεως από τα οποία πενταετής τουλάχιστον εμπειρία σε εποπτικά / διοικητικά καθήκοντα που να περιλαμβάνουν προγραμματισμό, οργάνωση, καθοδήγηση, συντονισμό, εποπτείας και εφαρμογής στρατηγικού σχεδίου. Προηγούμενη αποδεδειγμένη εμπειρία ή και ενασχόληση με τον Αθλητισμό θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επαγγελματικές δεξιότητες και για την υποβολή των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΚΟΠΕ στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Οι αιτήσεις θα πρέπει να φτάσουν στην ΚΟΠΕ μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 2:00μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ