aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ ΚΟΕ συγχαίρει Σιαπάνη-Σαββίδη

Η ΚΟΕ συγχαίρει Σιαπάνη-Σαββίδη

Η τεραστίων διαστάσεων επιτυχία των Σωτήρη Σιαπάνη και Οδυσσέα Σαββίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 δεν έμεινε απαρατήρητη από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Η ΚΟΕ διά του προέδρου της Ντίνου Μιχαηλίδη, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλη Κρασιά.

Στη συγχαρητήρια επιστολή ο πρόεδρος της ΚΟΕ αναφέρει ότι ο ίδιος προσωπικά και το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 του Goteborg της Σουηδίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη «η επιτυχία αυτή τιμά τόσο την Ομοσπονδία σας όσο και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα. Οφείλεται στη σωστή δουλειά που γίνεται από την ΚΟΠΕ και την υποδομή που έχετε δημιουργήσει». Τέλος ο πρόεδρος της ΚΟΕ μεταφέρει τα συγχαρητήρια και τις ευχές στους Σωτήρη Σαπάνη και Οδυσσέα Σαββίδη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ