aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ δικιά μας Εβίτα Λεωνίδου στον Παναθηναϊκό!

Η δικιά μας Εβίτα Λεωνίδου στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής πετοσφαιρίστρια του Απόλλωνα και της Εθνικής Κύπρου, Εβίτα Λεωνίδου. Οι πράσινοι της Αθήνας ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, σημειώνοντας ότι είναι 18 ετών, αγωνίζεται ως λίμπερο και το 2017 βραβεύτηκε από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ως η καλύτερη Νεάνιδα στην Κύπρο, σε όλα τα αθλήματα.

Η Εβίτα Λεωνίδου θεωρείται δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού βόλεϊ, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν βασική λίμπερο στις μεγάλες επιτυχίες του Απόλλωνα. Επίσης, τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στις Εθνικές μας ομάδες Γυναικών και Νεανίδων. Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, στην πρώτη φάση που έγινε στην Ουκρανία και στο Μαυροβούνιο, αναδείχθηκε καλύτερη υποδοχέας.

Σε δήλωση της στο Panathinaikos1908.gr, η Εβίτα Λεωνίδου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίζω τη νέα χρονιά σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός με το όνομα που διαθέτει και την ιστορία του. Είμαι 100% αφοσιωμένη  στον Σύλλογο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ