Αναβλήθηκε το World Star 2 γυναικών στη Λάρνακα (η CEV σε προγραμματισμό για το Beach Volley)

Oι Οργανωτικές Επιτροπές του τμήματος beach volley της CEV μπαίνουν σε διαδικασία προγραμματισμού για την περίοδο διεξαγωγής των διοργανώσεων Beach Volley αυτό το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου αναβάλλεται και το τουρνουά 2 Αστεριών του World Tour Γυναικών στη Λάρνακα που ήταν προγραμματισμένο μεταξύ 10-12 Ιουλίου 2020. Ήδη γίνονται ενέργειες για την μετάθεση του τουρνουά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο λόγω και των πολύ καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κύπρο.

Παράλληλα, η πρώτη διοργάνωση World Tour Star 2 που ήταν ορισμένο στην Κλαϊμπέντα της Λιθουανίας μεταξύ 02-05 Ιουλίου 2020 αναβλήθηκε και γίνονται ενέργειες μετάθεσης του τουρνουά μεταξύ 27-30 Αυγούστου 2020.

Επίσης, σχέδια αναβολής και μετάθεσης γίνονται και για το World Tour Star 1 Ανδρών στο Bettystone στην Ιρλανδία που είναι ορισμένο για τις 17-19 Ιουλίου σε μεταγενέστερο στάδιο. Την ίδια ώρα συζητείται η πιθανότητα ακύρωσης και άλλων διεθνών τουρνουά εντός του 2020.

Οι αρμόδιες Επιτροπές απέστειλαν στις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες ενημέρωση ότι θα προχωρήσουν σε δοκιμαστικό πλάνο για το πότε είναι δυνατό να διεξαχθούν οι δοργανώσεις στην άμμο το 2020. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η πορεία της πανδημίας και οι ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ