aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓυναίκες: Πρεμιέρα με δυο ντέρμπι και μπόλικο ενδιαφέρον σε τέσσερα γήπεδα

Γυναίκες: Πρεμιέρα με δυο ντέρμπι και μπόλικο ενδιαφέρον σε τέσσερα γήπεδα

Δυο σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00, οι οκτώ ομάδες κάνουν σέρβις με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο παραδοσιακό ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ-ΑΕΚ στο «Νίκος Σολωμονίδης» στη Λεμεσό και τον αγώνα στο «Αφροδίτη» Κorantina Homes Παφιακός-Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι τέσσερις  αγώνες της πρεμιέρας:

ΑΕΛ – ΑΕΚ

Oι δυο ομάδες αρχίζουν τη  νέα σεζόν όπως ολοκλήρωσαν την περσινή δηλαδή με μεταξύ τους αγώνα. Στην πρεμιέρα θα επιδιώξουν τη νίκη για ευνόητους λόγους. Η Robo Markets ΑΕΛ παίζοντας στην έδρα της θέλει το τρίποντο και μια πειστική εμφάνιση. Ο αγώνας του Σούπερ Καπ έδειξε ότι οι Λεμεσιανές έχουν τα φόντα για κάτι καλό φέτος. Η ΑΕΚ πάει στη Λεμεσό για να χτυπήσει το παιχνίδι. Οι «κιτρινοπράσινες» έχουν διαφορετική φιλοσοφία φέτος και εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας στις Γεωργία Τσαγγαρίδου και Χρίστο Αμύρωτο. Παράλληλα, έγινε ανανέωση, έφυγαν για άλλες «πολιτείες» Άντρη Ιορδάνους και Στέλλα Ιωάννου, ενώ επέστρεψε η Πόλα Δημητρίου.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στην Πάφο. Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν και ο «Κοrantina Homes» Παφιακός δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η περσινή πορεία αποτελεί τη βάση για τη φετινή χρονιά ενώ η ομάδα της Πάφου ενισχύθηκε σημαντικά. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης επιστρέφει στο γυναικείο πρωτάθλημα και θέλει από την πρεμιέρα να οδηγήσει την ομάδα του σε μεγάλη επιτυχία. Η παραμονή της Milca, η ενίσχυση από τη βραζιλιάνικη και σερβική αγορά και η έλευση της Άντρης Ιορδάνους (η μεταγραφή του καλοκαιριού), Δέσποινας Κωνσταντίνου και Έβελυν Στεφάνου ανεβάζουν τις προσδοκίες. Η Ανόρθωση παραμένει το φαβορί και πάει στην Πάφο για το τρίποντο. Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας που διατήρησε τον βασικό της κορμό. Σημαντική η επιστροφή της Natalya Bratunhina, ενώ θετικά στοιχεία δείχνει η Αμερικανίδα Mylton Taylor.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΟΜΟΝΟΙΑ

Το τρίτο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρεμιέρας με τη δική του σημασία. Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως άλλαξε ρότα και με την ενίσχυση του καλοκαιριού διεκδικεί τίτλο. Η Ομόνοια είναι η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης με στόχο την αξιοπρεπή πορεία. Η Ολυμπιάδα του Θ. Κατσιγιάννη με το υπερόπλο V. Hountima στη σύνθεσή της και τις  Τ. Juric , A. Cudworth στην τριάδα των ξένων, τις δικές μας Ι. Λεωνίδου, Σ. Μανίταρου και τις ταλαντούχες παίκτριες που διαθέτει στοχεύει μια εμφαντική νίκη πρεμιέρας. Η Ομόνοια του Ν. Στυλιανίδη έφτιαξε ομάδα για τη Β Κατηγορία και θα αγωνιστεί στην Α’. Στόχος οι εμπειρίες και στον αγώνα της Τρίτης να βάλει δύσκολα στη φιλόδοξη αντίπαλό της.

ΘΟΪ ΑΥΓΟΡΟΥ – AΠΟΛΛΩΝ

Αμφίρροπο κρίνεται το παιχνίδι ΘΟΙ Αυγόρου – «Property Gallery» Απόλλων με όλα τα αποτελέσματα πιθανά. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο την Τρίτη για καλή αρχή. Το ΘΟΙ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και αυτό θα επιδιώξει. Με σέρβικη βοήθεια (A. Josic και Μ. Radicic), αλλά και την εμπειρία ζητεί κάτι παραπάνω φέτος γνωρίζοντας ότι ο αγώνας με τον «Property Gallery» Απόλλων έχει άνκαι 1η αγωνιστική σημασία. Ο «Property Gallery» Aπόλλων έμεινε τα τελευταία χρόνια μακριά από τη διάκριση. Φέτος με νέο χορηγό και στον πάγκο τον έμπειρο Dimitri Letsiev θέλει να μπει σφήνα. Ανέκαθεν η ομάδα είχε ταλέντο ενώ ενισχύθηκε με την Kataryna Ripnaya, την Αμερικανίδα Α. Jenkins και την Κροάτισσα πασαδόρο Marcella Saini. Η αποστολή στο Αυγόρου είναι δύσκολη αλλά το πρώτο τρίποντο εάν έλθει θα δώσει ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ