aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓυναικείο: Σούπερ ντέρμπι στη δεύτερη φάση

Γυναικείο: Σούπερ ντέρμπι στη δεύτερη φάση

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 15ης και 1ης της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος γυναικών στο βόλεϊ. Στο «Κίτιον» η ΑΕΚ (20:30) υποδέχεται τον Απόλλων ενώ στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως  ΑΤΙ η Ανόρθωση υποδέχεται την (20:00). Για τον όμιλο 5-8 θα γίνει το τοπικό ντέρμπι Αναγέννηση-ΘΟΪ στη Δερύνεια (20:00)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ- ΑΕΛ: Σπουδαίο ντέρμπι θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως  ΑΤΙ μεταξύ Ανόρθωση-ΑΕΛ. Ο αγώνας ίσως κριθεί και στο τάι – μπρέικ. Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όπως έδειξε στους αγώνες του Κυπέλλου και στοχεύει ψηλά στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ που προηγείται στη βαθμολογία με 36 βαθμούς μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην πρωτιά.

AEK – ΑΠΟΛΛΩΝ: Οι δυο ομάδες που διεκδίκησαν τον τίτλο την περσινή χρονιά μονομαχούν στο «Κίτιον» σε ένα αμφίρροπο αγώνα.  Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο για να μειώσει τις αποστάσεις από τη κορυφή. Ο Απόλλων έχει ρολάρει και πάει στη Λάρνακα για μια πολύ σημαντική νίκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΘΟΪ: Ανοικτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα θα γίνει στη Δερύνεια μεταξύ δυο ομάδων που χωρίς άγχος είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσουν νεαρές παίκτριες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ