aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓυναικείο: Πρώτη παρτίδα τίτλου 

Γυναικείο: Πρώτη παρτίδα τίτλου 

To μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού ΑΕΛ – Απόλλων που θα διεξαχθεί αύριο (1/3) στο «Νίκος Σολωμονίδης» στις 20:00 μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα γυναικών πρώτης κατηγορίας. Στον άλλο αγώνα για τον όμιλο του τίτλου θα γίνει η «μάχη» Ανόρθωση – ΑΕΚ στο στο ΑΤΙ (20:00) Για τον όμιλο διαβάθμισης 5-8 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 5ης θέσης μεταξύ Ολυμπιάδας-ΘΟΪ στις 20:30.

ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ: Το πιο σημαντικό αγώνα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέχρι τον επόμενο δίνουν την Τετάρτη στις 20:00 οι δυο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς προγνωστικά αφού δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων ενώ βαθμολογικά η διαφορά μεταξύ τους είναι στους τέσσερεις βαθμούς (39 βαθμού η ΑΕΛ και 35 ο Απόλλων).

Η ΑΕΛ με νέο λουκ και τον νέο κόουτς Σάιλεμ Ράμντου σκοπεύει να πετύχει το τρίποντο για να αποσπαστεί στη βαθμολογία από τον μεγάλο της αντίπαλο. Η ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» έδειξε πολύ ανεβασμένη στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με την Ανόρθωση την οποία κέρδισε με 0-3 εκτός έδρας και θέλει συνέχεια στiς επιτυχίες. Εξάλλου, ζητεί άτυπη ρεβάνς από τις «γαλάζιες» μετά τις δυο ήττες και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Ο Απόλλων θα μπει στο «Νίκος Σολωμονίδης» για να κερδίσει ώστε να μειώσει τις αποστάσεις και να έχει βάσιμες ελπίδες τίτλου. Οι «γαλάζιες» έχουν πολύ καλή ψυχολογία ειδικά μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕΛ με νίκη μάλιστα μέσα στην έδρα της αντίπαλου. Επίσης, την 15η αγωνιστική πέρασαν και από τη Λάρνακα. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης θέλει να δει τις παίκτριές του να ανταποκρίνονται σε ένα υψηλής έντασης αγώνα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΚ: Aνοικτός σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αγώνας στο ΑΤΙ μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ, δυο ομάδων ισοδύναμων. Αυτή τη στιγμή τους χωρίζουν στη βαθμολογία μόλις δυο βαθμοί (33 η ΑΕΚ, 31 η Ανόρθωση) και θέλουν το κάτι παραπάνω. Η «Κυρία» και οι Σκαλιώτισσες έπαιξαν τέσσερις φορές φέτος με την Ανόρθωση να προηγείται στις νίκες 3-1, αφού κέρδισε τους δυο αγώνες του κυπέλλου. Η έδρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο στους αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων αφού μέχρι  στιγμής έγιναν τρία διπλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προβλέπεται συναρπαστικός αγώνας. Εξάλλου, το αποτέλεσμα στο λεμεσιανό ντέρμπι θα ευνοήσει τη νικήτρια ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΔΑ-ΘΟΪ: Το ντέρμπι της 5ης θέσης θα διεξαχθεί μεταξύ Ολυμπιάδας Ν. και ΘΟΙ Αυγόρου. Πρόκειται για ένα αγώνα με το δικό του ενδιαφέρον από δυο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό βόλεϊ. Η προπονήτρια της Ολυμπιάδας Έφη Πέτρου και ο κόουτς του ΘΟΙ Λούης Νοβάκοφ θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν αφού στοχεύουν στο «πρωτάθλημα» του ομίλου. Τέλος, η Αναγέννηση Δερύνειας εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα απέναντι στην Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου μετά την αποχώρηση της λεμεσιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ