aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓυναικείο: Δύο παιχνίδια αύριο (21/1 το λεμεσιανό ντέρμπι)

Γυναικείο: Δύο παιχνίδια αύριο (21/1 το λεμεσιανό ντέρμπι)

Δυο αγώνες θα διεξαχθούν αύριο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ στις 20:00. Η Ολυμπιάδα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, ενώ η Ανόρθωση μέσα σε τρεις ημέρες θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Αναγέννηση. To μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλων-ΑΕΛ ορίστηκε στις 21 Ιανουαρίου 2017 στις 15:00.

Ο αγώνας Ολυμπιάδα-ΑΕΚ προκαλεί το δικό του ενδιαφέρον παρά το γεγονός ότι οι κιτρινοπράσινες είναι το φαβορί για τη νίκη. Η Ολυμπιάδα έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με ιδιαίτερη προσοχή με στόχο το τρίποντο αφού η Ολυμπιάδα έχει ικανότητες. Αυτό φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις της διεθνούς λίμπερο Ελένης Μοσφιλιώτη η οποία σαφώς προσγειωμένη δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι «όλοι οι αγώνες θέλουν προσοχή, χαρακτηρίζοντας την Ολυμπιάδα πολύ καλή ομάδα».

Ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τρίτη οι κιτρινοπράσινες θέλουν να πάνε με καλή ψυχολογία στον αγώνα. Η αρχηγός Άντρεα Χαραλάμπους είναι έτοιμη, αλλά ίσως ο κόουτς Λάζλο Χόλοσι να την προστατεύσει ενόψει του ντέρμπι.

Τρεις ημέρες μετά τον εξ αναβολής τους αγώνα για την 2η αγωνιστική, (σ.σ. κέρδισε εκτός η Ανόρθωση με 0-3) οι δυο ομάδες τα λένε για την 9η αγωνιστική. Η «Κυρία» ανέβηκε ήδη στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς και ζητεί άλλο ένα τρίποντο με στόχο την κορυφή. Η σοβαρότητα τη διακρίνει είναι αυτό είναι το μεγάλο της όπλο. H Αναγέννηση θα πάει στη Λευκωσία με στόχο μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή του περασμένου Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ