aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓυναικείο (5η αγωνιστική): Ευκαιρία να ξεσπάσει ο Απόλλων

Γυναικείο (5η αγωνιστική): Ευκαιρία να ξεσπάσει ο Απόλλων

Πέραν του μεγάλου ντέρμπι της  5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας μεταξύ ΑΕΚ-Ανόρθωση (θα διεξαχθεί την Πέμπτη), το ενδιαφέρον των αυριανών αγώνων (Τρίτη) εστιάζεται στo παιχνίδι του Απόλλωνα απέναντι στο ΘΟΪ Αυγόρου εντός έδρας (20:00). Στον άλλο αγώνα της Τρίτης, η πρωτοπόρος και αλάνθαστη Bet On Alfa ΑΕΛ υποδέχεται στην έδρα της στις 19:00 την Ολυμπιάδα.

Μετά από δύο σερί ήττες (σ.σ. κάτι πρωτόγνωρο για τον Απόλλωνα των τελευταίων ετών), ο Απόλλων θέλει να ξεσπάσει πάνω στο ΘΟΪ μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Λεμεσιανές προετοιμάζονται χωρίς προβλήματα αφού επέστρεψε και η αρχηγός Σοφία Μανίταρου. Το ΘΟϊ πάει στη Λεμεσό για να παλέψει για το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα.

Η κεντρική του Απόλλωνα μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «μετά από δυο ήττες θέλουμε τη νίκη ώστε να πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με την Τεχνοοικία ΑΕΚ». Σχολιάζοντας αυτές τις δυο ήττες η αρχηγός ανέφερε ότι «σίγουρα δεν είμαστε συνηθισμένες σε τέτοια αποτελέσματα, αλλά γνωρίζαμε ότι φέτος το πρωτάθλημα θα ήταν πιο ανταγωνιστικό».

Οι γαλαζοκίτρινες του Στέργιου Φραγκέσκου είναι το ακλόνητο φαβορί και θέλουν την τέταρτη συνεχή νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή. Η έδρα (σ.σ. άλλαξε λόγω της μη αδειοδότησης της αίθουσας Νεάπολη-Επιστροφή) δίνει έξτρα δυναμική στη Λεμεσιανή ομάδα, καθώς και η νίκη στο ντέρμπι με τον Sbbianco Απόλλωνα. Η Ολυμπιάδα Ν. που είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής θα ταξιδέψει στη Λεμεσό με στόχο την καλή εμφάνιση και ότι βγει.

Το παιχνίδι στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου μεταξύ της Ένωσης Νέων και της Αναγέννησης Δερύνειας αναβλήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ