aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪGreen Air Παφιακός: Σήμερα η πτήση για την Πόλη

Green Air Παφιακός: Σήμερα η πτήση για την Πόλη

Στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Τσάλεντζ Καπ Ανδρών θα ταξιδέψει σήμερα η ομάδα του Green Air Παφιακός, με στόχο να παλέψει και να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η αποστολή θα πετάξει για την Κωνσταντινούπολη σήμερα το πρωί μέσω Αθήνας και στο πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει του πρώτου παιχνιδιού, περιλαμβάνεται προπόνηση σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί. Αύριο στις 18.00 θα γίνει ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο «Burhan Felek Volleyball Hall», ενώ ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στο ίδιο γήπεδο την Πέμπτη στις 18:00.

Άπαντες στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας γνωρίζουν τη δυσκολία των δυο παιχνιδιών, παρόλα αυτά θέλουν να παλέψουν και να προσπαθήσουν απέναντι σε ένα δυνατό και δύσκολο αντίπαλο κι έχοντας πάντα πίστη στις δικές τους δυνατότητες να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Μίλαν Γκρίσιτς, είναι οι Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Βαλεντίνος Ανδρέου, Αντώνης Τσαγγαρίδης, Χρίστος Σωκράτους, Άλαν Βερίσιμο, Σίλβα ντε Αραούχο, Βλάνταν Μίλεφ, Νικόλας Κωνσταντινίδης, Σάββας Ανθής, Κωνσταντίνος Σκορδής, Άκης Ασπιώτης και Αντώνης Αντωνίου.

Ο αρχηγός της ομάδας Άνθιμος Οικονομίδης δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Θα προσπαθήσει, ωστόσο, να βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη την ημέρα του αγώνα για να ενισχύσει την ομάδα.

Η αποστολή αποτελείται από τον πρόεδρο του σωματείου δρ Αντώνη Οικονομίδη, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Κυριάκο Σωκράτους τον προπονητή Μίλαν Γκρίσιτς, τους βοηθούς προπονητές, Μάρκο Γκρίσιτς και Δημήτρη Βαμβατσούλη, τον φυσιοθεραπευτή Νταγκίσα Μιλάνοβιτς, τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Χρίστου, τον έφορο Ανθή Ανθή, τον υπεύθυνο των ακαδημιών και του γυναικείου τμήματος Κλεάνθη Σκορδή, τον εκπρόσωπο Τύπου Πολύμνιο Μιχαηλίδη και τον εκπρόσωπο του Συλλόγου στην ΚΟΠΕ, Έρμο Μιχαηλίδη. Η αποστολή του Παφιακού θα επιστρέψει στην Πάφο το βράδυ της Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ