aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪGreen Air Παφιακός – Ανόρθωση: Θέλουν με πείσμα τη νίκη

Green Air Παφιακός – Ανόρθωση: Θέλουν με πείσμα τη νίκη

H σειρά θα είχε μέλλον και αποδεικνύεται σε βάθος χρόνου. Ο λόγος για το ζευγάρι Ανόρθωσης – Green Air Παφιακού για μια θέση στους Τελικούς των πλέϊ –οφς. Η νίκη της Ανορθώσεως την Παρασκευή στο «Θεμιστόκλειο» δίνει παράταση στη σειρά και το νέο ραντεβού το τέταρτο στα πλέϊ-οφς είναι τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 20:00 στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο με γηπεδούχο τον Green Air Παφιακό.

Πριν το μεγάλο ντέρμπι υπάρχουν κάποια δεδομένα: O γηπεδούχος Green Air Παφιακός ξεκίνησε με μειονέκτημα έδρας αλλά κατάφερε να το «γυρίσει» και να προηγηθεί με δυο συνεχόμενες νίκες 3-1. Την Παρασκευή, οι Παφίτες πήγαν στη Λεμεσό για να τελειώσουν τη σειρά, αλλά ενώ προηγήθηκαν 2-1 σετ έχασαν 2-3 και η Ανόρθωση μείωσε στις νίκες 3-2.

Μέσα στην έδρα της η ομάδα του Θ. Στράντζαλη που παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση θέλει να τελειώσει τη σειρά και να πάει στους Τελικούς. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Κυριακή όπου ο Ελλαδίτης κόουτς θα ολοκληρώσει τα πλάνα του.

Η Ανόρθωση είχε το προβάδισμα έδρας, όμως οι δυο ήττες που δέχθηκε στον πρώτο και δεύτερο ημιτελικό την έφεραν σε μειονεκτική θέση (1-3 νίκες). Παίζοντας με την «πλάτη στον τοίχο» η «Μεγάλη Κυρία» έδειξε διπλή αντίδραση την Παρασκευή, αφού πήρε τη νίκη που την άφησε ζωντανή στη σειρά και ανέτρεψε το 1-2 που έχανε κερδίζοντας 3-2. Η Ανόρθωση πάει στην Πάφο μόνο για ένα αποτέλεσμα τη νίκη. Ο κόουτς Κ. Χριστοφιδέλης ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του την Κυριακή και θα ετοιμάσει τα πλάνα του. Ο πρώην διεθνής Ελλαδίτης βλέπει όλους τους παίκτες να ανταποκρίνονται, ενώ η επιστροφή του Vlado Knezevic του δίνει μια πολύτιμη και έμπειρη λύση.

Σε περίπτωση νίκης της Ανόρθωσης οι δυο ομάδες θα τα πουν ξανά την Παρασκευή  28 Φεβρουαρίου 2020 στο «Θεμιστόκλειο» σε ένα τελικό της σειράς. Η ομάδα που θα συμπληρώσει τέσσερεις νίκες θα αντιμετωπίσει στους Τελικούς των πλέϊ –οφς την Ομόνοια. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα αγωνιστεί για την 3η θέση με την N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ