aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓεωργία Χατζηδημητρίου: «Θέλω να παίξω στην Εθνική Κύπρου»

Γεωργία Χατζηδημητρίου: «Θέλω να παίξω στην Εθνική Κύπρου»

Μια από τις Κύπριες σταρ του Βeach Volley είναι η Γεωργία Χατζηδημητρίου η οποία τα τελευταία χρόνια άφησε τη σάλα και αποφάσισε να ασχοληθεί με την άμμο. Η πρώην πετοσφαιρίστρια της ΑΕΛ βρίσκεται στην Ελλάδα όπου συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία σε διεθνή πρωταθλήματα Beach Volley.

Για τις εμπειρίες της στο χώρο, αλλά και την καριέρα της «ανακρίθηκε» από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ.

Αναλυτικά, η συνέντευξη

-Γεωργία μίλησέ μας λίγο για την καριέρα σου.

Την περίοδο 2008-2010 κέρδισα πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα με τις κορασίδες και την 2η θέση με την Εθνική Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010. Είμαι πρωταθλήτρια της Α2 Κατηγορίας με τους Μακεδόνες Αξιού και πετύχαμε την άνοδο στην Α1 Ελλάδας το 2011. Τα τελευταία 2 χρονιά που ασχολούμαι με το Μπιτς βόλεϊ συμμετέχω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters. Κατέκτησα την 5η Θέση στην Τελική Κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Masters το 2015 και  την 6η το 2016. Στο Πανελλήνιο Open της Τούμπας 29-2 Ιουλίου 2017 κατέκτησα της 1ης θέσης και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Open Καστοριάς. Επίσης, την προηγούμενη εβδομαδα κατέκτησα την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

-Γιατί επικεντρώθηκες στο beach volley;

Αρχικά ξεκίνησα σε πιο μικρό βαθμό γιατί δεν προλάβαινα με το πρόγραμμα της σχολής και δεν μπορούσα να έχω υποχρεώσεις απέναντι σε ένα σωματείο. Με τον καιρό όσο το έκανα μου άρεσε πολύ, αγάπησα την ομορφιά του αθλήματος, το ότι είναι πιο ατομικό ότι είσαι εσύ κύριος του εαυτού σου και έτσι τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκα σε μεγαλύτερο βαθμό.

-Σε ποιες ομάδες αγωνίστηκες στην Σάλα; 

Ξεκίνησα το βόλεϊ στην Α.Ε.Λ  Λεμεσό και μέχρι τα 18 αγωνιζόμουν με αυτά τα χρώματα. Όταν ήρθα στην Θεσσαλονίκη στο 1ο έτος αγωνίστηκα στην Α2 κατηγορία με τους Μακεδόνες Αξιού όπου στεφθήκαμε πρωταθλήτριες και ανεβήκαμε στην Α1 Κατηγορία. Μετά συνέχισα με το Βeach Volley.

-Ποιοι είναι ο στόχοι σου στους επόμενους αγώνες στην άμμο την νέα σεζόν; 

Αρχικά χρόνο με χρόνο να βελτιώνομαι και να έχω μια σταθερή συμπαίκτρια για να μπορέσεις μετά από το ατομικό κομμάτι να βελτιώνεσαι και ομαδικά. Εφόσον γίνει αυτό σίγουρα θέλω να συμμετάσχω σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά. Εαν υπάρχουν τα παραπάνω αρχίζουν να έρχονται και τα καλά αποτελέσματα.

-Θα επιδιώξεις συμμετοχή σε δυνατά τουρνουά και ποια; 

Τα επόμενα τουρνουά που θα συμμετάσχω θα είναι στην Ελλάδα  της Ορεστιάδας και το μεθεπόμενο και τελευταίο στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

-Θα σε ενδιέφερε συμμετοχή στην Εθνική ομάδα της Κύπρου;

Φυσικά και θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Καταρχάς είναι τιμή να παίζεις για το εθνόσημο σου και περαιτέρω η συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις σε βελτιώνει και σου προσφέρει πολλές όμορφες εμπειρίες.

-Υπάρχει το ενδεχόμενο να σε δούμε και στη σάλα;

Δεν αποκλείεται τίποτα. Σίγουρα το Βeach Volley μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω κάποια στιγμή να ξαναπαίξω σάλα.

-Θέλουμε λίγα λόγια για την Γεωργία Χατζηδημητρίου

Είμαι 24 χρονών, απόφοιτη της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014 και τώρα είμαι εργάζομαι ως δικηγόρος στα Δικηγορικά Γραφεία Legal Plus στην Θεσσαλονίκη. Χωρίς τους χορηγούς μου φυσικά δεν θα μπορούσα να λαμβάνω μέρος στα τουρνουά και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτή την στήριξη: To PiccadillyS3V, τα PeterSport, τα All med, τα Uvex, τα Dansports καθώς και τον Λάμπη Δρίζη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ