aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓενική Συνέλευση ΚΟΠΕ

Γενική Συνέλευση ΚΟΠΕ

Οι διοργανώσεις της νέας πετοσφαιρικής περιόδου 2017-18, και οι δυο σπουδαίες νομοθεσίες για την καταπολέμηση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και της χειραγώγησης αγώνων συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Κατά τη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν τροποποιήσεις του άρθρου 6 που αφορούν τις μεταγραφικές περιόδους, των εσωτερικών κανονισμών, εγγραφών, συμμετοχών και μετεγγραφών. Επίσης, εγκρίθηκαν τροποποιήσεις για τους κανονσμούς εσωτερικών διοργανώσεων και των κανονισμών που αφορούν στους προπονητές.

Εγκρίθηκε η έκθεση ελεγκτών της Ομοσπονδίας, αλλά και η εγγραφή στις τάξεις της ΚΟΠΕ του Λέοντα Λειβαδιών Λάρνακας. Εξάλλου, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τα πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων της 24ης Ιουνίου και της 3ης Οκτωβρίου 2016, αλλά και των πεπραγμένων της διοίκησης της ΚΟΠΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ