aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓενική Συνέλευση CEV: Ώθηση στο κυπριακό βόλεϊ (όλες οι εξελίξεις)

Γενική Συνέλευση CEV: Ώθηση στο κυπριακό βόλεϊ (όλες οι εξελίξεις)

Η ΚΟΠΕ ετοιμάζει πρόταση με στόχο οι εθνικές ομάδες να συμμετέχουν στα Βαλκανικά πρωταθλήματα. Το όλο θέμα συζητήθηκε στην πρόσφατη Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας που διεξήχθη την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017 στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Η ΚΟΠΕ μέσω του προέδρου της Δρ Μιχάλη Κρασιά εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της για τη συμμετοχή στα Βαλκανικά πρωταθλήματα αφού οι ομάδες μας θα αποκτήσουν τεράστιες εμπειρίες αγωνιζόμενες με πιο δυνατές αντιπάλους και ταυτόχρονα η συμμετοχή και τα ταξίδια δεν θα έχουν υψηλό κόστος.

Η εξέλιξη αυτή δεν θα αποτρέπει τη συμμετοχή μας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης. Η ηγεσία της CEV είδε με θετικό μάτι την πρόταση της ΚΟΠΕ και ήδη εξουσιοδοτήθηκε επιτροπή που θα ετοιμάσει ολοκληρωμένη πρόταση που θα σταλεί στην Βαλκανική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (BAV).

Εξάλλου, στην τακτική συνεδρία του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ την ερχόμενη Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής των Εθνικών ομάδων της Κύπρου U18 Εφήβων και U19 Νεανίδων στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Αποδέχθηκε πρόσκληση ο Μπόρισιτς: Στο πλαίσιο της Συνέλευσης η ΚΟΠΕ προσκάλεσε τον πρόεδρο  της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς στην Κύπρο για να τιμήσει τους εορτασμούς της Ομοσπονδίας για τα 40χρονα της. Οι εορτασμοί θα αρχίσουν από τις αρχές του 2018 και θα κορυφωθούν με μεγάλη εκδήλωση στην παρουσία το Σέρβου προέδρου της CEV. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο διεξαγωγής διεθνών τουρνουά. Παράλληλα, ο Μπόρισιτς κατά την παραμονή του θα έχει συναντήσεις με τον ΠτΔ και τους αθλητικούς φορείς όπως τους προέδρους του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη και ΚΟΕ Ντίνο Μιχαηλίδη.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά: Ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠΕ και προσκεκλημένος της CEV ως επίτιμο μέλος Α. Σταύρου, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρρασιάς, ο πρόεδρος της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς, ο Έλληνας επίτιμο μέλος της CEV Θανάσης Μπελιγράτης, ο διευθυντής Beach Volley της ΚΟΠΕ Λίνος Πετρίδης, ο τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΠΕ Γιώργος Στεφανίδης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ