Χρυσοστομίδης – Ιακώβουστέλλουν μηνύματα για το βόλεϊ εν μέσω κορωνοϊού

iakovou

O Covid 19, o γνωστός νέος κορωνοϊός ταλαιπωρεί αφάνταστα το παγκόσμιο χτυπώντας και την Κύπρο. Από τις 10 Μαρτίου τερματίστηκε κάθε δραστηριότητα στην κυπριακή πετόσφαιρα και όλοι αναμένουν τι θα συμβεί στους επόμενους μήνες και πότε το βόλεϊ θα επανέλθει στη ζωή μας.

Η ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy φιλοξενεί δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου τους διεθνείς πετοσφαιριστές με την U20 Εφήβων Γιώργο Χρυσοστομίδη της Ανόρθωσης και Κωνσταντίνο Ιακώβου της Αναγέννησης Δερύνειας. Τα δυο ταλέντα της Εθνικής U20 έχασαν την ευκαιρία να αγωνιστούν τον επόμενο μήνα στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Σερβία αφού οι αγώνες λόγω του κορωνοϊού ακυρώθηκαν. Διαβάστε τι μας είπαν οι δυο νεαροί πετοσφαιριστές:

Γ. Χρυσοστομίδης: «Απογοητευμένοι αλλά»…

Ο νεαρός διεθνής πετοσφαιριστής της Ανόρθωσης Γιώργος Χρυσοστομίδης τόνισε ότι «είμαστε απογοητευμένοι από τον τερματισμό των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας. Περισσότερο απογοητευμένος είμαι από το γεγονός ότι δεν θα συμμετάσχουμε με την Εθνική U20 στη Σερβία ειδικά μετά τη σπουδαία μας πρόκριση τον Ιανουάριο στην Αυστρία».

Ερωτηθείς με ποιον τρόπο διατηρείται σε καλή κατάσταση, ο Γιώργος Χρυσοστομίδης είπε ότι «προσπαθώ να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση κάνοντας ασκήσεις στο σπίτι μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια».

Μιλώντας για την ομάδα του την Ανόρθωση, ο Γιώργος Χρυσοστομίδης ανέφερε ότι «η Ανόρθωση φέτος έκανε μια πάρα πολύ καλή πορεία σε πρωτάθλημα που φθάσαμε στους Τελικούς και στο Κύπελλο που αποκλείσαμε την Ομόνοια και είχαμε πολλές πιθανότητες για τον Τελικό. Δυστυχώς,  λόγω του κορωνοϊού είχαμε την ατυχία να μην τελειώσουμε τη σεζόν». Για την επόμενη χρονιά, ο Γιώργος είπε ότι «δεν γνωρίζω τα δεδομένα, αλλά πιστεύω ότι η Ανόρθωση θα έχει πολύ καλή ομάδα ξανά».

Καταλήγοντας, ο νεαρός διεθνής συνέστησε «όπως όλοι κάνουν υπομονή, να μένουν σπίτι και σύντομα θα ξαναπαίξουμε βόλεϊ».

Κ. Ιακώβου: «Να γίνουμε όλοι καλύτεροι μετά τον Convid 19»

Ο νεαρός διεθνής κεντρικός της Αναγέννησης Δερύνειας Κωνσταντίνος Ιακώβου που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις φέτος εμφανίστηκε πολύ στενοχωρημένος από την ακύρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στη Σερβία. «Χάσαμε τη Σερβία και εμείς οι διεθνείς το θέλαμε πολύ μετά την πρόκρισή μας τον Ιανουάριο στην Αυστρία».

Ο Κωνσταντίνος είπε ότι μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Αναγέννησης (σ.σ.τερμάτισε στην 5η θέση και αποκλείστηκε από τον Green Αir Παφιακό στα προημιτελικά Κυπέλλου) η Εθνική ήταν ευκαιρία να συνεχίσει να παίζει τη φετινή χρονιά. Όσον για τη νέα σεζόν μετά πάντοτε την περιπέτεια του Covid 19 ο Κ. Ιακώβου είπε ότι «θέλω τη νέα χρονιά να αγωνιστώ βασικός στην Αναγέννηση». Ερωτηθείς εάν περιμένει κάποια πρόταση ανέφερε: «Εάν έλθει κάποια πρόταση το καλοκαίρι θα την συζητήσω».

Στο κλασικό ερώτημα με ποιον τρόπο γυμνάζεται μετά το κλείσιμο γηπέδων και γυμναστηρίων ο Κωνσταντίνος είπε: «Γυμνάζομαι στο σπίτι. Έχω λάστιχα και άλλα όργανα και προσπαθώ να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση».

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Ιακώβου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ είναι το εξής: «Εύχομαι ότι η περιπέτεια του κορωνοϊού θα μας κάνει όλους καλύτερους και πιο δυνατούς. Σύντομα θα περάσει και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και στο βόλεϊ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ