«Φουλάρει» την προετοιμασία της η Προεθνική Ανδρών

Ο εκ των πιο έμπειρων πετοσφαιριστών ο διεθνής λίμπερο, Αντώνης Αντωνίου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο των προπονήσεων...

«Φουλάρει» την προετοιμασία της η Προεθνική Ανδρών ενόψει της διεξαγωγής των αγώνων του Δ’ Προκριματικού Ομίλου του Ευρωβόλεϊ Ανδρών 2021, που θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», μεταξύ 30 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες Ισπανία, Λετονία και Μολδαβία. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά σε «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και «Θεμιστόκλειο» κατά βάση, ενώ προπονήσεις διεξάγονται και στο Γήπεδο Πύλας.

Ο εκ των πιο έμπειρων πετοσφαιριστών ο διεθνής λίμπερο, Αντώνης Αντωνίου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο των προπονήσεων, λέγοντας ότι η Προεθνική διαθέτει ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων πετοσφαιριστών. Ο Αντωνίου είπε ότι, η ομάδα προετοιμάζεται σε πολύ καλές συνθήκες, παρά τη ζέστη.

Στόχος του Ομοσπονδιακού τεχνικού Χόρχε Κανεστράτσι είναι η διεξαγωγή φιλικών αγώνων, ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στον αγώνα με την Ισπανία, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατούν.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ