aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΦοβεροί τελικοί με μπόλικο σασπένς

Φοβεροί τελικοί με μπόλικο σασπένς

Με δύο καταπληκτικούς τελικούς και εντυπωσιακό θέαμα ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ. Πρωταθλητές στην κατηγορία Ανδρών οι εκπρόσωποι της Κύπρου στους Μεσογειακούς Αγώνες, Δημήτρης Αποστόλου και Βλάτο Κνέζεβιτς. Νίκησαν με 2-1 στον τελικό τους επίσης διεθνείς Γεώργιο Χρυσοστόμου και Σωτήρη Σιαπάνη, σε αναμέτρηση που κρεμόταν από μία κλωστή. Χρυσοστόμου και Σιαπάνης ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο σετ, το οποίο κέρδισαν με 21-11. Στη συνέχεια, όμως, οι πολύπειροι Αποστόλου και Κνέζεβιτς αντέδρασαν αποτελεσματικά κι ο μεγάλος τελικός πήρε άγρια μορφή που έκοβε ανάσες. Ισοφάρισαν με 25-23 και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με την επικράτησή τους στο τάι μπρέικ με 16-14! Για να προκριθούν στον τελικό οι Αποστόλου και Κνέζεβιτς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Γιαννακού/Χαραλαμπίδη με 2-0 (24-22, 21-15), ενώ οι Χρυσοστόμου και Σιαπάνης είχαν ευκολότερο έργο με αντιπάλους τους Χ. Σαββίδη και Χρηστίδη με 2-0 (21-16, 21-17).

Στην κατηγορία Γυναικών, στο πιο ψηλό σκαλοπάτι ανέβηκαν η πολύπειρη Έρικα Νίστρομ με τη 16χρονη Βαλέρια Σιακίδου. Νίστρομ και Σιακίδου νίκησαν στον τελικό τις Βερόνικα Χουντίμα και Μάτια Μάγκτιτς με 2-1. Οι δύο τελευταίες κέρδισαν το πρώτο σετ με 21-17, αλλά στη συνέχεια οι Νίστρομ και Σιακίδου εμφανίστηκαν πιο αποφασιστικές κι επιβλήθηκαν με 21-14 και 15-10. Στα ημιτελικά συμμετείχαν οι Πέτρου/Ρίπναγια (ηττήθηκαν με 0-2 από τις Νίστρομ και Σιακίδου) και οι αδελφές Γιασουμή, Κατερίνα και Νατάσα (ηττήθηκαν με 0-2 από τις Χουντίμα και Μάγκτιτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ