aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΦοβερό σασπένς και ανατροπή για τον Παφιακό

Φοβερό σασπένς και ανατροπή για τον Παφιακό

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με δυο από τα σετ να τελειώνουν στους έξτρα πόντους, αλλά και με ανατροπή, ο Green Air Παφιακός πέρασε πολύ δύσκολα από το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» κερδίζοντας την εκπληκτική Pokka ΑΕ Καραβά με 1-3 σετ.

Η ομάδα της Πάφου συνεχίζει να συγκατοικεί στην κορυφή με την Αναγέννηση. Η ομάδα του Λέτσιεφ έμεινε για άλλο ένα αγώνα χωρίς νίκη και στους τρεις βαθμούς, όμως έκανε την καλύτερη φετινή  της εμφάνιση.

Αντάξιο της φήμης των δυο ομάδων ήταν το πρώτο σετ που παίχθηκε στο «Σπύρος Κυπριανού». Η τελική έκβαση του σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα του Λέτσιεφ να κερδίζει το πρώτο σετ στο νήμα με 27-25 εξασφαλίζοντας και το προβάδισμα.

Η παφιακή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο σετ και αφού εξασφάλισε διαφορά στα κρίσιμα σημεία κέρδισε με 18-25 και ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα του Καραβά φάνηκε να μην έχει καθαρό μυαλό σε κρίσιμες φάσεις.

Η ομάδα του Γκρέσιτς κατόρθωσε να πετύχει την ολική ανατροπή. Στο τρίτο σετ έλεγξε όποτε χρειάστηκε τον ρυθμό και αφού πήρε τους πόντους όταν η μπάλα «έκαιγε» κέρδισε με 22-25. Η ομάδα της Pokka ΑΕ Καραβά στάθηκε και στο τρίτο σετ πολύ καλά.

Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν τα ρέστα τους στο τέταρτο σετ και προσπάθησαν να φέρουν τον αγώνα στα ίσα. Την ίδια ώρα οι «μπλε» δεν έδειχναν διατεθειμένοι να χάσουν το παιχνίδι και οι θεατές παρακολούθησαν σπουδαίο θέαμα. Η τύχη χαμογέλασε στους Παφίτες οι οποίοι κέρδισαν με 25-27 το σετ και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ