aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΦοβερό ματς στην Πύλα - Ακάθεκτες Ολυμπιάς Φρ. - Ε.Ν.Α.ΑΘ

Φοβερό ματς στην Πύλα – Ακάθεκτες Ολυμπιάς Φρ. – Ε.Ν.Α.ΑΘ

O εντυπωσιακός αγώνας UCLan Cyprus Φοίνικα Πύλας – ΑΠΟΚ που έληξε με νίκη της ομάδας της Πύλας με 3-2 ξεχώρισε από τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Β Κατηγορίας Ανδρών, οι αγώνες του οποίου έγιναν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019.

Οι δυο πρωτοπόροι Ολυμπιάς Φρενάρους και Ε.Ν.Α.ΑΘ πέτυχαν καθαρές νίκες ενώ ο εκπληκτικός Άρης Πολεμίου κέρδισε στη Λευκωσία την Ολυμπιάδα Ν.

ΓΗΠΕΔΟ ΠΥΛΑΣ: UCLan Cyprus ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π. – ΑΠΟΚ 3-2

Εντυπωσιακός αγώνας με ανατροπές έγινε στην Πύλα με τον UCLan Cyprus Φοίνικα Πύλας να κερδίζει μετά από δυο ανατροπές με 3-2. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πρώτο σετ 25-22 αλλά ο ΑΠΟΚ το «γύρισε» κερδίζοντας δυο σετ μαραθώνιο 26-28 και 24-26 γράφοντας το 1-2. Ο UCLan Cyprus αντέδρασε ισοφάρισε σε 2-2 αφού επικράτησε στο τέταρτο σετ 25-15. Τελικά, ολοκλήρωσε την τελική ανατροπή με νίκη 15-08 γράφοντας το 3-2.

ΓΥΜΝ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ε.Ν.Α.ΑΘ. – Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3-0

Χωρίς κανένα πρόβλημα, η Ε.Ν.Α.ΑΘ κέρδισε στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου τον Α.Ο. Διόνυσο με 3-0 και πέτυχε το τρία στο τρία. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν εύκολα με 25-06, 25-15, 25-06 με την παφιακή ομάδα να φαίνεται κάπως στο δεύτερο σετ.

ΓΗΠ. «ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ»:OΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. 3-0

Ανώτερη η Ολυμπιάς Φρ. πέτυχε την Τρίτη σερί νίκη της αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Εθνικού στο Φρέναρος με 3-0. Η Λευκωσιάτικη ομάδα ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο σετ που οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν 25-21. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Παύλου Κωνσταντίνου δεν δυσκολεύτηκαν κερδίζοντας με 25-11 και 25-17 εξασφαλίζοντας το τρίποντο.

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΆΡΗΣ ΠΟΛ. 1-3

Ο Άρης Πολεμίου εκπλήσσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και με δυο νίκες είναι κοντά στις Ε.Ν.Α.ΑΘ και Ολυμπιάς Φρ. Οι Πολεμίτες νίκησαν στην Λευκωσία την Ολυμπιάδα με 3-1 και την υποχρέωσαν στη δεύτερη ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ