aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΦινλανδικό «παγόβουνο» στην άμμο για τις ομάδες μας

Φινλανδικό «παγόβουνο» στην άμμο για τις ομάδες μας

Με δυο ήττες άρχισαν την προσπάθειά τους τo Σάββατο 05 Αυγούστου 2017 στη διοργάνωση του Satellite Γυναικών οι δυο κυπριακές ομάδες  Μαριότα Αγγελοπούλου/Μανωλίνα Κωνσταντίνου και οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή. Οι δυο ομάδες μας βρήκαν απέναντί τους δυο Φινλανδικές ομάδες και έχασαν με 0-2 σετ.

Πρώτες μπήκαν στο κεντρικό γήπεδο οι Μαριόττα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου που βρήκαν απέναντί τους τις  Ιντα Σινισάλο και Νίνα Αθιναίνεν. Οι δυο Φινλανδές ήταν ανώτερες ειδικά στο φιλέ κερδίζοντας τα σετ με 21-13 και 21-13 σε 29 λεπτά. Η προσπάθεια των δυο  Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου συνεχίζεται αφού στις 18:10 το απόγευμα αντιμετωπίζουν τις Ολλανδές Αννεμίεκε Ντρίσεν και Ίλκε Μέερτενς.

Αμέσως μετά μπήκαν στο κεντρικό γήπεδο οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιιασουμή, οι οποίες αντιμετώπισαν τις Φινλανδές Έρικα Νίστρομ και Άννινα Πάαρκινεν. Οι δυο Φινλανδές παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ χάρις και την ποιότητα τους κέρδισαν τα δυο σετ με 21-10 και 21-10 σε 26 λεπτά. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις αδελφές Γιασουμή συνεχίζονται στις 17:20 όπου αντιμετωπίζουν τις Πολωνές Κίνγκα Κολοσίνικα και Ζιάκοτα Γκρούντσισκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ