aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΦινάλε στο 2019 με λεμεσιανό ντέρμπι

Φινάλε στο 2019 με λεμεσιανό ντέρμπι

Με στόχο να ολοκληρώσουν θετικά το 2019 μπαίνουν απόψε στην 9η και τελευταία αγωνιστική του έτους οι οκτώ ομάδες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών Βόλεϊ.

Ο αγώνας που ξεχωρίζει δεν είναι άλλος από το λεμεσιανό ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery Απόλλων στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Στους άλλους τρεις αγώνες, ο Κorantina Homes Παφιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η Ανόρθωση θέλει επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Ομόνοια, ενώ η Ολυμπιάδα ταξιδεύει στο Αυγόρου όπου θα αγωνιστεί με το UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Τεράστιο βαθμολογικό και όχι μόνο ενδιαφέρον παρουσιάζει το λεμεσιανό ντέρμπι. Η πρωτοπόρος ομάδα του Στέλιου Μασιά αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη ομάδα του Ντιμίτρι Λέτσεφ, που θέλει να μπει και φέτος στην τετράδα. Η Robo Markets ΑΕΛ παίζει στο δικό της σπίτι και είναι αυτονόητος ο στόχος του τριπόντου. Η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή και δεν θέλει να την εγκαταλείψει. Ο Property Gallery Απόλλων πάει με στόχο το «διπλό». Η ήττα στον αγώνα του Α’ Γύρου στο «Απόλλων Αρένα», «πλήγωσε» τις «γαλάζιες» που θέλουν να απαντήσουν.

Κorantina Homes Παφιακός – ΑΕΚ

Με φόρα από την τεράστια νίκη επί της Ανόρθωσης, ο εκπληκτικός Korantina Homes Παφιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Αφροδίτη». Οι «γαλάζιες» παρά την αλλαγή προπονητή δεν επηρεάστηκαν και με τον Κωνσταντινίδη στην άκρη του πάγκου μετρούν ήδη δύο στα δύο. Σαφώς θέλουν να συνεχίσουν με επιτυχίες και να κλείσουν την κανονική περίοδο στην τετράδα. Η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια ανέκαμψε και παρά το γεγονός ότι δεν πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα δείχνει αρετές. Οι «κιτρινοπράσινες» ταξιδεύουν στην Πάφο για κέρδος.

Ανόρθωση – Ομόνοια

Με την προσοχή και στο λεμεσιανό ντέρμπι, η Ανόρθωση θα αγωνιστεί με την ουραγό Ομόνοια. Η σοβαρότητα για επιστροφή στις νίκες και η ευκαιρία να δοκιμαστούν και οι νεαρές παίκτριες είναι ο διπλός στόχος. Η Ομόνοια θα αγωνιστεί με στόχο το καλύτερο δυνατό μετρώντας δυνάμεις απέναντι σε μια ομάδα κορυφής.

UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου – Ολυμπιάδα

Ο UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πετύχει σπουδαίο τρίποντο. Πολύ δύσκολο έργο έχει η Ολυμπιάδα. Οι παίκτριες του Παναγίδη θα πρέπει να κερδίσουν εάν θέλουν να μείνουν στην τετράδα. Το ντέρμπι της Λεμεσού παρέχει τη δυνατότητα υπό προϋποθέσεις να αυξήσουν την απόσταση από την 5η θέση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8 αγώνες)

1. ΑΕΛ (22-5) 21
2. Ανόρθωση (22-6) 20
3. Παφιακός (17-10) 16
4. Ολυμπιάδα Ν. (19-12) 15
5. Απόλλων (16-12) 14
6. ΑΕΚ (9-20) 6
7. ΘΟΪ Αυγόρου (5-22) 4
8. Ομόνοια (1-24) 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ