aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά διπλός αποκλεισμός στην Άναπα

Εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά διπλός αποκλεισμός στην Άναπα

Παρά την χθεσινή προσπάθειά τους, έμειναν εκτός οκτάδας οι ομάδες μας που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 στο Βeach Volley που διεξάγεται στην Άναπα της Ρωσίας.

Οι Έφηβοι Σωτήτρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης, αλλά και οι Νεάνιδες αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή προσπάθησαν αλλά έχασαν από Άγγλους και Δανέζες μένοντας εκτός συνέχειας. Οι δυο ομάδες τερμάτισαν στην 17η θέση σε σύνολο 32 ομάδων σε Έφηβους και Νεάνιδες.

Πρώτες μπήκαν στο γήπεδο οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή που αντιμετώπισαν τις Δανέζες Ουίντελεφ και Μέλμολλ. Μετά από ωραίο αγώνα οι δυο νεαρές Κύπριες έχασαν 0-2 (19 -21, 17 -21) σε 36 λεπτά. Δύο ώρες αργότερα, αγωνίστηκαν οι Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης που έπαιξαν με τους Άγγλους Μπέλλο/ Μπέλλο χάνοντας 0-2 (18-21, 16-21) σε 36 λεπτά.

Οι δυο ομάδες πέρασαν στην επόμενη φάση αφού στους Ομίλους τους οι Σιαπάνης – Σαββίδης πέτυχαν δυο νίκες επί Γερμανίας και Πορτογαλίας, ενώ οι αδελφές Γιασουμή κέρδισαν την Εσθονία και έχασαν από Ιταλία και Ελβετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ