aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΈτοιμη για την ιστορική νίκη στο Silver League η Εθνική Γυναικών

Έτοιμη για την ιστορική νίκη στο Silver League η Εθνική Γυναικών

Nέα δοκιμασία για την Εθνική Γυναικών στο Silver League. Σήμερα 4 Ιουνίου στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη αντιμετωπίζουν τη Γεωργία στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να πετύχει την πρώτη ιστορική νίκη μετά τη σπουδαία εμφάνιση, αλλά  την ήττα από το Ισραήλ.

Η ομάδα μας μετά τη συμμετοχή στους ΑΜΚΕ και το αργυρό μετάλλιο επιστρέφει στο Silver League και ο Γιάννης Νικολάκης προετοίμασε τις παίκτριές του μετά την  επιστροφή από το Μαυροβούνιο όσο πιο καλά μπορούσε ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου που δεν ήταν στους Αγώνες Μικρών Κρατών.

Οι διεθνείς και η τεχνική ηγεσία ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου για να σπρώξει την Εθνική σε μια σπουδαία επιτυχία. H αρχηγός της Εθνικής Άντρη Ιορδάνους ανέφερε σε δηλώσεις της ότι «είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ζητούμε τη βοήθεια του κοινού για να κερδίσουμε. Έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ