aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνική Βόλεϊ: Η Κύπρος απέναντι στους οικοδεσπότες Σκοπιανούς

Εθνική Βόλεϊ: Η Κύπρος απέναντι στους οικοδεσπότες Σκοπιανούς

Η Εθνική Ανδρών Βόλεϊ βρίσκεται από χθες στα Σκόπια, για να δηλώσει παρούσα στον Α’ Όμιλο του Σίλβερ Λιγκ, έχοντας για αντιπάλους τα Σκόπια, τη Δανία και το Ισραήλ. Πρώτος αντίπαλος τα Σκόπια, σήμερα στις 21:00. Ψηλό το εμπόδιο για την Εθνική μας αλλά είναι αποφασισμένη για την καλύτερη δυνατή παρουσία. H ομάδα των Σκοπίων αγωνίστηκε στο τελευταίο Γιουροβόλεϊ Ανδρών το 2019 και είναι μια ισχυρή ομάδα. Στην έδρα της θα διεκδικήσει με αξιώσεις τις νίκες. Aπό το ρόστερ ξεχωρίζει ο ακραίος Βλάντο Μίλεφ o οποίος τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δερύνειας και το 2017- 2018 στον Green Air Παφιακό. Επίσης ο κεντρικός Ρίστο Νικόλοφ, που επίσης αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16 στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο oμοσπονδιακός τεχνικός, Χόρχε Κανεστράτσι, αναφερόμενος στην ομάδα των Σκοπίων, είπε: «Είναι πολύ ισχυρή ομάδα, που αγωνίστηκε στα τελικά του Γιουροβόλεϊ». Προπονητής των Σκοπίων είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο Σέρβος με γαλλική υπηκοότητα Νίκολα Ματιγιάσεβιτς, και βοηθός προπονητής ο Ντούσκο Νίκολιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ