aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνική Γυναικών: Θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της

Εθνική Γυναικών: Θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της

Πανέτοιμη για να διπλασιάσει τις νίκες της στην προκριματική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που άρχισαν τη Δευτέρα και ολοκληρώνονται την Τετάρτη παρουσιάζεται η Εθνική Γυναικών. Στις 19:00 (17:00 τοπική) αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στη δεύτερη αγωνιστική.

Στην πρεμιέρα η Εθνική μας κέρδισε το Λιχτενστάιν με 3-0 σετ. Ωστόσο, οι κοπέλες των Πέτρου Πατσιά και Κώστα Παναγίδη βρίσκονται στη δεύτερη θέση, αφού η ομάδα των Νησιών Φαρόε κέρδισε επίσης με 3-0 την Ιρλανδία, αλλά με καλύτερο συντελεστή πόντων. Στόχος είναι η κατάκτηση των δυο πρώτων θέσεων ώστε η ομάδα μας να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθεί το 2017.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Πατσιάς ανέφερε: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα μέσα σε τρεις ημέρες». Οι φίλοι του βόλεϊ μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Εθνικής μας διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας http://www.laola1.tv.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ